Literatura científica selecionada sobre o tema "Et Kursus i Mirakler"

Crie uma referência precisa em APA, MLA, Chicago, Harvard, e outros estilos

Selecione um tipo de fonte:

Consulte a lista de atuais artigos, livros, teses, anais de congressos e outras fontes científicas relevantes para o tema "Et Kursus i Mirakler".

Ao lado de cada fonte na lista de referências, há um botão "Adicionar à bibliografia". Clique e geraremos automaticamente a citação bibliográfica do trabalho escolhido no estilo de citação de que você precisa: APA, MLA, Harvard, Chicago, Vancouver, etc.

Você também pode baixar o texto completo da publicação científica em formato .pdf e ler o resumo do trabalho online se estiver presente nos metadados.

Artigos de revistas sobre o assunto "Et Kursus i Mirakler"

1

Nielsen, Birgitte Lund, Michael E. Caspersen e Bettina Dahl. "Hvad skal ph.d.- studerende på naturvidenskab vide om undervisning?" Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift 6, n.º 10 (1 de março de 2011): 18–24. http://dx.doi.org/10.7146/dut.v6i10.5555.

Texto completo da fonte
Resumo:
Vi præsenterer en teoretisk analyse af rammesætningen af et kursus i undervisning for ph.d.-studerende ved Det Naturvidenskabelige Fakultet på Aarhus Universitet (NAT-AU).Analysen anvendes som referenceramme for en præsentationaf det udviklede kursus og de studerendes evaluering af første gennemløb. Fremover er et lettere revideret kursus obligatoriskfor alle ph.d.-studerende ved NAT-AU, bl.a. begrundet i de positive erfaringer fra det beskrevne kursus.Med afsæt i den teoretiske analyse og evalueringsresultaterne diskuteres, hvordan man kan indarbejde en progressionstankegang i udvikling af universitetsunderviseres undervisningsfaglighed, der omfatter dette grundkursus og adjunktpædagogikum.
Estilos ABNT, Harvard, Vancouver, APA, etc.
2

Fibiger, Thomas. "Sekteriske myter: Lokale diskussioner om historie og sekterisme i Bahrain". Tidsskrift for Islamforskning 13, n.º 1 (27 de janeiro de 2019): 112–33. http://dx.doi.org/10.7146/tifo.v13i1.112228.

Texto completo da fonte
Resumo:
Denne artikel er baseret på antropologisk feltarbejde blandt især shiamuslimer i Bahrain. I Bahrain bliver fortællinger om forholdet mellem shia- og sunnimuslimer på forskellige tidspunkter i øens og den islamiske historie ofte fremhævet for at forklare og diskutere sekterisme og sekteriske relationer. Artiklen tager udgangspunkt i en særlig historie om sheik Muhammad Abu Ruman, hvis helgengrav er et yndet pilgrimsmål i nutidens Bahrain. Muhammad Abu Ruman er kendt for engang, ved hjælp af mirakler og Imam al-Mahdis mellemkomst, at have overbevist Bahrains sunnimuslimske regent om shiaislam som den rette islam. Historier som denne viser, hvordan sekteriske kategorier bringes i spil, men også, at de er til konstant forhandling og diskussion. Dermed bruges historiefortællinger også til at udvikle og perspektivere aktuelle sekteriske forhold.
Estilos ABNT, Harvard, Vancouver, APA, etc.
3

Hansen, Claus Thorp. "Udvikling af et kursus i konceptsyntese for forskellige ingeniørstuderende". Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift 6, n.º 11 (1 de setembro de 2011): 32–38. http://dx.doi.org/10.7146/dut.v6i11.5540.

Texto completo da fonte
Resumo:
Artiklen beskriver revisionen af et kursus i konceptsyntese. Kurset revideres af hensyn til en ny målgruppe med forskellige faglige forudsætninger. Et vigtigt element i kurset er koncepttankegangen: Der skal skabes en ide med produktet, dvs. produktet skal være attraktivt i brugernes perspektiv, og der skal skabes en ide i produktet, dvs. tekniske løsninger skalskabes. Som arbejdsmetode til revisionen vælges en systematisk synteseorienteret fremgangsmåde. Først beskrives kurset i fem dimensioner. Derefter opsøges ideer ved variation i dimensionerne, og forslag til helhedsløsninger skabes. Løsningsforslag vurderes m.h.t. attraktivitet for de forskellige studerende, og om kurset lever op til konceptsyntese som undervisningsobjektog er realiserbart.
Estilos ABNT, Harvard, Vancouver, APA, etc.
4

Schäfke, Werner, Bente Kristiansen, Karina Kim Egholm Elgaard e Maiken Stensgaard Hølmkjær. "Forskningsbaseret læring og innovativ praksis på jurauddannelsen". Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift 13, n.º 24 (8 de março de 2018): 104–19. http://dx.doi.org/10.7146/dut.v13i24.96746.

Texto completo da fonte
Resumo:
På Det Juridiske Fakultet, Københavns Universitet, udvikles en ny læringsplatform i form af et e-tidsskrift inden for skatte- og afgiftsret, UCPH Fiscal Relations Law Journal, med et tilhørende kursus. Her skal de studerende skrive videnskabelige og innovative artikler under tæt supervision af en forsker fra universitetet eller en praktiker fra det offentlige eller private erhvervsliv. Læringsplatformen skal hjælpe de studerende til bedre muligheder for at kombinere retsvidenskabelig forskning med juridisk praksis i en sammenhæng, hvor der lægges vægt på innovation og bredere forståelse af samfundsmæssige problemstillinger. Denne artikel præsente-rer, hvordan e-tidsskriftet og det tilhørende kursus påtænkes at arbejde med pro-blemorienteret og forskningsbaseret læring inden for en professionsorienteret uni-versitetsuddannelse. Kurset afholdes for første gang i efterårssemestret 2017. Ar-tiklen præsenterer derfor alene kursusdesignet og de pædagogiske overvejelser bag det, idet vi endnu har evalueringerne til gode, der vil vise, om forventningerne til læringsplatformen kan indfries, når kurset er blevet gennemført
Estilos ABNT, Harvard, Vancouver, APA, etc.
5

Brøndgaard, Povl Erik. "Mediefag og fagets grænser". MedieKultur: Journal of media and communication research 5, n.º 11 (27 de agosto de 1989): 7. http://dx.doi.org/10.7146/mediekultur.v5i11.839.

Texto completo da fonte
Resumo:
Den 9. -11. december 1988 blev der på Danmarks Lærerforenings kursus- center "Skarrildhus" ved Herning afholdt en nordisk konference om "De elektroniske billedmedier og mediepædagogikken" arrangeret af SMID. I konferencen deltog bl.a. forskere og undervisere inden for folkeskolen, gymnasiet og HF. Artiklen her er et indlæg i debatten på konferencen, hvor Povl Erik Brønd- gaard kan forestille sig "et mere bredt anlagt massekommunikationsfag, hvor journalistiske arbejdsprocesser og arbejdsmetoder er et væsentligt aspekt".
Estilos ABNT, Harvard, Vancouver, APA, etc.
6

Weischer, Ole. "Data-medielinien på Maribo Gymnasium - et bud på det tidssvarende gymnasium". MedieKultur: Journal of media and communication research 5, n.º 11 (27 de agosto de 1989): 8. http://dx.doi.org/10.7146/mediekultur.v5i11.841.

Texto completo da fonte
Resumo:
Den 9. -11. december 1988 blev der på Danmarks Lærerforenings kursus- center "Skarrildhus" ved Herning afholdt en nordisk konference om "De elektroniske billedmedier og mediepædagogikken" arrangeret af SMID. I konferencen deltog bl.a. forskere og undervisere inden for folkeskolen, gymnasiet og HF. Ole Weischers artikel demonstrerer, at data-medielinien på Maribo Gym- nasium endte som en ren medielinie, og at mediefaget - for ham at se - bør findes inden for rammerne af fagene: billedkunst, musik, samfunds- fag og dansk.
Estilos ABNT, Harvard, Vancouver, APA, etc.
7

Tybjerg, Jette. "Skrift, lyd og billede - om mediefag som forsøg på VUC, Randers 1987 - 1989". MedieKultur: Journal of media and communication research 5, n.º 11 (27 de agosto de 1989): 5. http://dx.doi.org/10.7146/mediekultur.v5i11.837.

Texto completo da fonte
Resumo:
Den 9. -11. december 1988 blev der på Danmarks Lærerforenings kursus- center "Skarrildhus" ved Herning afholdt en nordisk konference om "De elektroniske billedmedier og mediepædagogikken" arrangeret af SMID. I konferencen deltog bl.a. forskere og undervisere inden for folkeskolen, gymnasiet og HF. Herfra stammer denne artikel, hvor Jytte Tybjerg gør sig til talsmand for et selvstændigt fag i gymnasiet og på HF, og hun beskriver "det ideelle mediefag" som et fag, der rummer alle tre medier: aviser, radio og TV.
Estilos ABNT, Harvard, Vancouver, APA, etc.
8

Kirkeby, Carsten, e Claus Thorp Hansen. "Blended learning for korte og specialiserede undervisningsforløb". Dansk Universitetspædagogisk Tidsskrift 13, n.º 25 (28 de setembro de 2018): 107–19. http://dx.doi.org/10.7146/dut.v13i25.104486.

Texto completo da fonte
Resumo:
Artiklen beskriver etableringen og justeringen efter den første gennemførelse af et treugers-kursus på DTU i simuleringsmodeller for sygdomsspredning. Deltagerne skal både lære de nødvendige programmeringsfærdigheder til at kunne skrive si-muleringskoden, og de skal lære teori og praksis omkring simulering. Vi fokuserer her på tre udfordringer omkring dette kursus. Kurset er delt op i en off-campus-uge, hvor de studerende skal lære at programmere, og dernæst to on-campus-uger, hvor de skal lære at simulere og bruger deres programmeringsfærdigheder på en selv-valgt projektopgave. Med få justeringer blev off-campus-delen optimeret, så den understøtter on-campus-delen. De studerende fik mere fleksibilitet i arbejdstiden den første uge, og de fagligt svage studerende kunne bruge mere tid, mens kursets forløb blev varieret. Her beskrives styrker og svagheder ved gennemførelsen af kur-set som blended learning. Generelt viste blended learning sig at være en udmærket metode til at give studerende og undervisere mere fleksibilitet
Estilos ABNT, Harvard, Vancouver, APA, etc.
9

Ambjørn, Lone. "Differentiering og kreativitet i det elektroniske asynkrone læringsrum". Sprogforum. Tidsskrift for sprog- og kulturpædagogik 12, n.º 38 (1 de dezembro de 2006): 37–44. http://dx.doi.org/10.7146/spr.v12i38.114603.

Texto completo da fonte
Resumo:
På ASB følger de studerende de første tre semestre på BA-studiet i spansk et kursus i samtalefærdighed. Siden 2002 har jeg arbejdet med en omlægning af en del af dette fag fra det traditionelle fysiske læringsrum til det elektroniske rum, som på ASB udgøres af platformen CampusNet. Motivationen bag denne omlægning, som fort- sat er i gang, er et ønske om at skabe så optimal en grad af differentiering som muligt, hvilket efter mine erfaringer er en umulighed i det fysiske rum alene. (...)
Estilos ABNT, Harvard, Vancouver, APA, etc.
10

Nielsen, Niels. "Leder: Geografisk information og uddannelse". Geoforum Perspektiv 21, n.º 36 (15 de fevereiro de 2023): 2. http://dx.doi.org/10.54337/ojs.perspektiv.v21i36.7391.

Texto completo da fonte
Resumo:
Hvordan lærte vi at arbejde med geografiske data, og hvordan kom vi i gang med og igennem en uddannelse, der satte os i stand til at skabe, strukturere, analysere og formidle geografisk information? Var det skoleatlasset eller spejdernes brug af kort og kompas, der satte os i gang, eller var det en inspirerende geografilærer i gymnasiet, studieturen til Firenze eller et kursus i landmåling? Denne temaudgivelse gør status for undervisning med og om geografisk information og GIS ved indgangen til tyverne. Det er lykkedes at samle nogle spændende bidrag, der giver et indblik i GIS-undervisningen i dagens Folkeskole og på ungdomsuddannelserne.
Estilos ABNT, Harvard, Vancouver, APA, etc.

Livros sobre o assunto "Et Kursus i Mirakler"

1

Langager, Klaus. Ledige pa kursus: Effekter af specialarbejderkurser vurderet ved et eksperiment. Socialforskningsinstituttet, 1996.

Encontre o texto completo da fonte
Estilos ABNT, Harvard, Vancouver, APA, etc.
2

Jarl, Henrik. YavanJatak Af Sphujidhvaja : Den Antikke Bog Af Astrologi: Et Komplet Kursus I Astrologi for Begyndere. Independently Published, 2018.

Encontre o texto completo da fonte
Estilos ABNT, Harvard, Vancouver, APA, etc.
Oferecemos descontos em todos os planos premium para autores cujas obras estão incluídas em seleções literárias temáticas. Contate-nos para obter um código promocional único!

Vá para a bibliografia