Gotowa bibliografia na temat „Kirjat”

Utwórz poprawne odniesienie w stylach APA, MLA, Chicago, Harvard i wielu innych

Wybierz rodzaj źródła:

Zobacz listy aktualnych artykułów, książek, rozpraw, streszczeń i innych źródeł naukowych na temat „Kirjat”.

Przycisk „Dodaj do bibliografii” jest dostępny obok każdej pracy w bibliografii. Użyj go – a my automatycznie utworzymy odniesienie bibliograficzne do wybranej pracy w stylu cytowania, którego potrzebujesz: APA, MLA, Harvard, Chicago, Vancouver itp.

Możesz również pobrać pełny tekst publikacji naukowej w formacie „.pdf” i przeczytać adnotację do pracy online, jeśli odpowiednie parametry są dostępne w metadanych.

Artykuły w czasopismach na temat "Kirjat"

1

Koskimaa, Raine, i Linda Lahdenperä. "Lastenkirjallisuuden digitalisoituminen". AVAIN - Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti, nr 3 (17.10.2017): 74–93. http://dx.doi.org/10.30665/av.66382.

Pełny tekst źródła
Streszczenie:
Lapsille julkaistaan yhä enemmän digitaalista kirjallisuutta. Kirjasovellukset ja ”rikastetut kirjat” on kuitenkin suureksi osaksi sivuutettu kirjallisuudentutkimuksessa. Monia aikuisille suunnatun digitaalisen kirjallisuuden toiminnallisuuksia pidetään erityisinä ja vain digitaaliselle kirjallisuudella ominaisina piirteinä. Näitä ominaisuuksia on kuitenkin ollut jo pitkään käytössä painetussa lastenkirjallisuudessa (esimerkiksi pop-up-kirjat sekä äänillä laajennetut kuvakirjat). Viimeisen vuosikymmenen aikana lasten digitaalinen kirjallisuus on laajentanut kuva- ja koskettelukirjojen ilmaisumahdollisuuksia hyödyntämällä erityisesti tablettilaitteiden kosketusnäyttöä, audiovisuaalisia mahdollisuuksia ja laskennallista tehokkuutta. Kirjasovellukset ja laajennetut kirjat noudattavat lastenkirjojen perinteitä, mutta myös tarjoavat uudenlaisia ratkaisuja ja kehittävät koko digitaalisen kirjallisuuden kenttää. Tarkastelemme lasten digitaalista kirjallisuutta leikillisyyden, pelillisyyden ja materiaalisuuden näkökulmista. Huomioimme myös sen, miten kohdeteokset hyödyntävät lukemisen fyysisiä ulottuvuuksia. Kohdeteoksinamme on kolme kirjasovellusta ja kaksi laajennettua kirjaa, joissa kerronnallisuudella ja leikillisyydellä on erilaiset roolit. Keskustelemme myös lasten digitaalisen kirjallisuuden merkityksestä laajemmalle kirja- ja lukukulttuurille, kun se tuo mukanaan piirteitä digitaalisista peleistä ja muusta audiovisuaalisesta mediasta ja synnyttää mahdollisesti uusia lukemisen tapoja.
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
2

Helle, Anna, i Kaisa Kurikka. "Meidän ja muiden muuttuvat rajat kirjallisuudentutkimuksessa". AVAIN - Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti, nr 4 (31.12.2016): 3–5. http://dx.doi.org/10.30665/av.66175.

Pełny tekst źródła
Streszczenie:
Suomi viettää itsenäisyyden 100-vuotisjuhlaa vuonna 2017. Luvassa on tapahtumia kaikilla mahdollisilla aloilla, niin myös kirjallisuudessa. Esimerkiksi Yle on tehnyt Kirjojen Suomi -nimisen ohjelmakokonaisuuden, jossa on ilmestynyt muun muassa radio-ohjelmasarja 101 kirjaa. Se esittelee yhden suomalaisen kirjan jokaiselta itsenäisyyden vuodelta. Mukana on paitsi itsestään selviä merkkipaaluja myös vähän yllättävämpiä nimiä, mikä on jo ehtinyt herättää kysymyksiä siitä, miksi tietyt kirjat on valittu ja toiset, kenties olennaisemmat, taas on sivuutettu. Millaista käsitystä kansallisesta kirjallisuudesta yleisradioyhtiö 2010-luvun lukijoille tarjoaa? Ylen aihetta koskevan internet-artikkelin otsikkoa mukaillen voidaan myös kysyä, minkälainen kuva Suomesta tämän kirjavalikoiman pohjalta syntyy.
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
3

Hakapää, Jyrki. "Kirjat viipurilaisten hyllyillä: kirjahuutokauppojen kertomaa". Viipurin Suomalaisen Kirjallisuusseuran toimitteita, nr 20 (31.03.2020): 246–73. http://dx.doi.org/10.47564/vskst.94581.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
4

Ikonen-Varila, Merja. "Mikä on oikein, mikä väärin?" Aikuiskasvatus 32, nr 4 (1.12.2012): 312–14. http://dx.doi.org/10.33336/aik.94011.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
5

Ijäs, Ulla. "Kirjat liikkeellä 1800-luvun alun Itämeren alueella". Ennen ja nyt: Historian tietosanomat 22, nr 1 (4.04.2022): 6–19. http://dx.doi.org/10.37449/ennenjanyt.113459.

Pełny tekst źródła
Streszczenie:
Tämä artikkeli käsittelee kirjojen liikkumista Itä-Suomessa 1700- ja 1800-lukujen vaihteessa. Tutkimusaineistona on kolme kirjakokoelmaa tai niistä laadittua perukirjaa: pappi Anton Ulrik Rönnholmin (1787–1862) sekä kauppias Johan Friedrich Hackmanin (1755–1807) ja Johan Sigfrid Ignatiuksen kirjakokoelmat (1749–1831). Kirjakokoelmien kartuttamista ja kirjoihin tehtyjä merkintöjä seuraamalla voidaan havaita ylirajaiset yhteydet ja havainnollistaa aiemmin vähemmän tutkittuja materiaalisia ja kulttuurisia yhteyksiä. Kirjojen liikkeitä tutkimalla osoitetaan, että itäsuomalaiset kirjakeräilijät liittyivät tiiviisti saksankieliseen urbaaniin kosmopoliittiin ryhmään, joka 1800-luvun alkupuolella muotoutui Itämeren ympärysalueella ja keskisemmässä saksankielisessä Euroopassa. Kirjat olivat liikkuva tiedon materiaalinen käyttöliittymä, jonka historiaa tutkimalla saadaan uutta tietoa tiedonkulun sekä materian ja ihmisten liikkumisesta.
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
6

Hämäri, S. "Politiikkaa vai harhaluuloja?" Aikuiskasvatus 44, nr 2 (19.06.2024): 149–51. http://dx.doi.org/10.33336/aik.146366.

Pełny tekst źródła
Streszczenie:
Salaliittoteorioiden politiikat kokoaa yhteen, miten salaliittojen kaltaiset uskomukset muokkaavat yhteiskuntaa ja kuinka niitä käytetään politiikan teossa Suomessa ja maailmalla. Vaikka aiemmat kirjat salaliittoteorioista tarjoavatkin lukijalle lavean kuvan ilmiöstä, yhteiskuntatieteilijä Ari-Elmeri Hyvönen ja uskontotieteilijä Niko Pyrhönen tuovat keskusteluun uuden näkökulman: salaliittouskomusten kasvavan roolia politiikassa ja niiden vaikutuksen.
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
7

Risku-Norja, Helmi, Elli Korpela i Marja-Liisa Vieraankivi. "Farms as learning environment – experiences from school-farm co-operation". Suomen Maataloustieteellisen Seuran Tiedote, nr 23 (31.01.2008): 1–9. http://dx.doi.org/10.33354/smst.76979.

Pełny tekst źródła
Streszczenie:
Maalle oppimaan - maaseutulähtöisen ympäristökasvatuksen verkosto Suomessa ja Virossa onyhteistyöhanke, jossa on kehitetty paikallistason yhteistyötä koulujen ja maatilojen välillä.Tavoitteena on edistää kestävää kehitystä kiinnittämällä huomio erityisesti lapsiin ja nuoriin.Hankkeen toivotaan lisäävän heidän tietouttaan kulttuurin ja luonnon keskinäisestävuorovaikutuksesta, vahvistavan siteitä koulun ja sen lähiympäristön välillä sekä luovan uusiatoimintamalleja maaseutulähtöiseen kestävän kehityksen kasvatukseen.Suomessa hankkeen tutkimusosiossa on tarkasteltu paikallistason koulumaatilayhteistyöntoteutettavuutta, sen soveltuvuutta maatilojen toimintaan ja koulujenopetussuunnitelmaan sekä mahdollisuuksia kehittää yhteistyötä molempia osapuoliahyödyttävällä tavalla, opetussuunnitelman suuntaviivojen mukaisesti. Tutkimukseen osallistuikymmenen luokkaa peruskoulun alaluokilta. Koulut lähimaatiloineen sijaitsivat Vihdissä,Forssassa, Tammelassa ja Jokioisilla. Koululaiset vierailivat maa- tai metsätilalla opettajan jamaatilayrittäjän yhdessä suunnitteleman ohjelman mukaisesti ja osallistuivat tilan arkipäivään.Tutkimusaineisto kerättiin tarkkailemalla toimintaa, haastattelemalla mukana olevia opettajia jayrittäjiä sekä opettajien päiväkirjojen avulla.Tulokset osoittavat, että paikallistason koulu-maatilayhteistyö on kiinnostavamahdollisuus sekä maatiloille että kouluille. Maatilayrittäjälle yhteistyö on ennen kaikkeaoivallinen tilaisuus suhdetoimintaan. Tutkimukseen osallistuville tiloille maksettiin oppilaidenlukumäärään perustuva korvaus vaivannäöstä. Oppilaat puolestaan saivat mieleenpainuviaelämyksiä maatilalta ja oppivat omakohtaisten kokemusten kautta maatilan arjesta ja työtavoista.Opetus maatilalla oli helposti hyödynnettävissä koulun useissa oppiaineissa jaaihekokonaisuuksissa. Opettajat pitivät koulu-maatilayhteistyötä erittäin myönteisenäkokemuksena, joka kannattaisi kirjata koulun opetusohjelmaan. Opettajien mukaan oppilaatoppivat maatiloilla elämästä tavalla, jota eivät mitkään kirjat tai koulussa annettava opetus voikorvata.
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
8

Hatavara, Mari, Sari Kivistö i Saija Isomaa. "Monitieteistä tekstianalyysia, teoreettista kunnianhimoa, uusia tutkimussuuntauksia". AVAIN - Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti, nr 4 (31.12.2016): 82–83. http://dx.doi.org/10.30665/av.66185.

Pełny tekst źródła
Streszczenie:
Tampereen yliopiston kirjallisuudentutkimuksen historia alkaa vuodesta 1950, jolloin Unto Kupiaisesta tehtiin silloisen Yhteiskunnallisen korkeakoulun kirjallisuudenhistorian professori. Huumorista väitellyt Kupiainen suhtautui varauksellisesti oppilaitoksen siirtämiseen pääkaupungista Tampereelle, sillä kalliinpaikan lisä laski yhdellä pykälällä, vaikka kirjat ja viski maksoivat Tampereella yhtä paljon kuin Helsingissäkin. Myös oppilaitoksen ripeä kasvu huoletti Kupiaista, sillä vaarana oli, että ”Tampereellekin muodostettaisiin Suomen vesipöhöinen kulttuuripää”. Huoli osoittautui sentään turhaksi.
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
9

Torninoja-Latola, Jaana. ""Minäkeskeisyyden pyhät kirjat" — Oman identiteetin etsintää Sylvi-Kyllikki Kilven ja Aira Sinervon nuoruuden päiväkirjoissa". Väki Voimakas, nr 23 (2.11.2023): 115–46. http://dx.doi.org/10.55286/vv.138360.

Pełny tekst źródła
Streszczenie:
Tässä artikkelissa tutkimuksen kohteena ovat Sylvi-Kyllikki Kilven (os. Sinervo, 1899-1987) ja Aira Sinervon (1914-1968) nuoruuden päiväkirjat. Niiden avulla pyrin hahmottamaan sitä, miten työläisperheestä lähtöisin olevat, oppikoulua käyvät tytöt hahmottivat omaa itseään ja maailmankatsomustaan. Kiinnitän huomiota myös kirjoittajien tapaan käsitellä päiväkirjoissaan perhettään, ympäristöään, yhteiskuntaa ja omaa asemaansa näiden piirissä. Samalla kontekstoin kirjoittajien näkemyksiä heidän oman aikansa yleisiin käsityksiin.
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
10

Marttinen, Heta. "Melkein kielletty, merkein kierretty". AVAIN - Kirjallisuudentutkimuksen aikakauslehti, nr 3 (17.10.2017): 6–21. http://dx.doi.org/10.30665/av.66378.

Pełny tekst źródła
Streszczenie:
Toripulu Puluboi, Veera Salmen Puluboi ja Poni -romaanisarjan (2012–2017) toinen kertoja ja keskushahmo, kieltäytyy käyttämästä R-kirjainta. Perusteena tälle on se, että pulujen kielessä R on ruma ja kielletty kirjain, jo itsessään kirosana. Pulun kerronnassa R kierretään korvaamalla se L-kirjaimin. Keskittymällä ensisijaisesti sarjan ensimmäiseen osaan, Puluboin ja Ponin kirjaan (2012), artikkelissa tarkastellaan Salmen romaaneille ominaista kerrontakeinoa yhtäältä kielellisten ja sosiaalisten tabujen, toisaalta kokeellisuuden ja menetelmällisen kirjoittamisen viitekehyksessä. Ensinnäkin analyysi osoittaa, ettei R ole ainoastaan kielletty kirjain, vaan jopa tabuoitu: kielto näyttäytyy näennäisestä motivoimattomuudestaan ja mielivaltaisuudestaan huolimatta huomattavan kategorisena ja sen rikkomista pahoitellaan syvästi. Toiseksi artikkelissa luetaan Puluboin ja Ponin kirjan rinnalla osittain vastaavanlaiseen kirjainkorvaukseen perustuvaa Olli-Pekka Tennilän runoteosta Yksinkeltainen on kaksinkeltaista (2012) ja kehitellään ajatusta ”paralleelipoetiikasta” (kokeellisen) kirjallisuuden lukemisen ja tulkinnan moodina. Luenta paljastaa, kuinka koomisen pintansa alla Puluboin kerronnassakin ilmenee samankaltaista kielellistä potentiaalia kuin Tennilän kielitietoiseen kokeelliseen lyriikkaan: molemmat kartoittavat kielen semanttisia rajoja ja mahdollisuuksia sekä leikittelevät kielen pienimmillä distinktiivisillä elementeillä.
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.

Rozprawy doktorskie na temat "Kirjat"

1

Furberg, Moe Marie Cathrine. "Peripheral nationhood : being Israeli in Kiryat Shemona". Thesis, London School of Economics and Political Science (University of London), 2012. http://etheses.lse.ac.uk/449/.

Pełny tekst źródła
Streszczenie:
The thesis provides a case study for how settler colonialism intertwined with ethnonationalism to shape social identification in the Israeli town of Kiryat Shemona. Jews from Arab and Muslim lands were categorized by Zionist nation-builders as Mizrahim and disproportionally placed on the geographic and socio-economic margins of Israeli society to Judaise territory, to prevent the return of the displaced indigenous Palestinian population and to provide cheap labour for Ashkenazi settlements. They were excluded from the Ashkenazi-dominated centre of power, yet included as essential members of a militaristic frontier ethos. The thesis explores how Mizrahim negotiated Israeliness from the margins within the dynamics of ethnocratic exclusion and inclusion, in what I have termed peripheral nationhood. It examines the Israeli State’s attempt to mould loyal subjects through Hebrew education, national ceremonies and military campaigns. In everyday life, Mizrahim contested the socio-economic and cultural hegemony of the Ashkenazi through ethnic and transnational identifications and practices. Simultaneously, their support for the nation-in-arms and creative self-fashioning as ‘strong’ and ‘civilized’ reinforced the dominant logic of ethno-nationalism. Mizrahi residents redeployed stereotypes and an Oriental stigma in their descriptions of Mizrahim, Russian-speaking Israelis and Arabs to elevate their own social status and position in the ethnocracy. The nation was only intermittently salient as a category of belonging, thus challenging theories of ‘everyday nationalism’ that consider it omnipresent. During the Israeli war on Gaza in 2008/2009, sentiments of national unity were heightened, and the border Mizrahim appeared to be move and/or moved themselves from the periphery to the centre of the nation as key actors in the moral legitimization of war. The dissertation argues that the qualities that make up peripheral nationhood are coeval with construction of national unity as a colonial practice by the centre.
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
2

Lamminaho, J. (Juha). "Luokkaretki rajoille:yhteiskunnallis-sosiologinen näkökulma Emmi Itärannan romaaniin Teemestarin kirja". Bachelor's thesis, University of Oulu, 2017. http://urn.fi/URN:NBN:fi:oulu-201702071126.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
3

Hacklin, H. M. (Heidi-Marianne). "Osallistava sosiaalinen kirjasto uusliberalistisessa yhteiskunnassa:kirjastolain diskurssianalyysi". Master's thesis, University of Oulu, 2017. http://urn.fi/URN:NBN:fi:oulu-201711303220.

Pełny tekst źródła
Streszczenie:
Tutkielman päämääränä on lisätä ymmärrystä kirjastolain ilmentämästä kirjaston roolista yhteiskunnassa. Tavoitteena on tarkastella diskurssianalyysin avulla sitä, millaisia kirjastokäsityksiä vuoden 2017 alussa voimaan tulleeseen kirjastolakiin sisältyy. Aineistona käytän hallituksen esitystä uudeksi kirjastolaiksi, siitä annettua sivistysvaliokunnan mietintöä, kirjastolaista eduskunnassa käytyä lähetekeskustelua sekä yhteenvetoa asiantuntijalausunnoista, jotka annettiin hallituksen esitysluonnoksesta uudeksi kirjastolaiksi. Tutkielmassa määritän kolme kirjastokäsitystä, jotka perustuvat kirjaston yhteiskunnallista roolia käsittelevään kirjallisuuteen. Nämä ovat traditionaalinen kirjasto, tietoyhteiskunnan kirjasto ja sosiaalinen kirjasto. Näistä käsityksistä uusi kirjastolaki ilmentää pääosin käsitystä kirjastosta sosiaalisena kirjastona. Uuden kirjastolain mukainen sosiaalinen kirjasto on luonteeltaan osallistava. Kirjaston yhteiskunnallinen rooli sisältää yhteisön tiedollisen sekä kulttuurisen hoivan ja uusintamisen lisäksi sosiaalisen hoivan ja uusintamisen ulottuvuudet. Kirjaston keskeiseksi tehtäväksi määrittyy mahdollistaa yksilöille toimiminen uusliberalistisina yrittäjäkansalaisina. Kirjaston legitimiteetti pohjautuu toisaalta perustuslakiin ja toisaalta uusliberalistisen rationaliteetin mukaisiin näkökulmiin kirjaston tuottamista hyödyistä yksilöille ja yhteiskunnalle. Kirjasto voi roolissaan toimia sekä uusliberalistisen rationaliteetin mukaista toimintaa tukevana hallinnan välineenä että emansipatorisena ja avata mahdollisuuksia uusliberalistisen hallinnan haastamiseen. Jatkotutkimuksessa voisi tarkastella kirjastokäsitysten välisiä suhteita ja jännitteitä sekä perehtyä yksityiskohtaisemmin käsitysten taustalla vaikuttaviin ideologioihin, erityisesti niiden sisältämien demokratia- ja vapauskäsitysten osalta. Lisäksi tutkielman tulosten suhdetta käytännössä toteutettavaan kirjastotoimintaan olisi mielenkiintoista selvittää.
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
4

Lim, Yi-En. "A linguistic and critical study of selected works by two Singaporean writers : heteroglossia in Singaporean society". Thesis, University of East Anglia, 1995. http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.296809.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
5

Juutilainen, K. (Kerttu). "Poronsa kanssa viihtyvä, pohjoiseen väistynyt lappalainen:Maamme kirjan ja maantiedon kouluoppikirjojen saamelaiskuvia 1900–1960". Bachelor's thesis, University of Oulu, 2018. http://jultika.oulu.fi/Record/nbnfioulu-201804251528.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
6

Woodward, Philip. "The evolution of the indoor food market c. 1800-1906". Thesis, University of Brighton, 1998. http://ethos.bl.uk/OrderDetails.do?uin=uk.bl.ethos.287069.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
7

Opgenort, Jean Robert. "A grammar of Wambule : grammar, lexicon, texts and cultural survey of a Kiranti tribe of eastern Nepal /". Leiden : Brill, 2004. http://catalogue.bnf.fr/ark:/12148/cb392610086.

Pełny tekst źródła
Streszczenie:
Texte remanié de: Dissertation--Descriptive linguistics--Leiden university, 2002. Titre de soutenance : The Wāmbule language.
Comprend un lexique wambule-anglais et un lexique anglais-wambule. Bibliogr. p. [895]-900.
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
8

Taskila, J. (Jere). "”Vettä eivät liikuta ihmisten murheet”:ekokritiikki ja utopia Emmi Itärannan romaanissa Teemestarin kirja". Bachelor's thesis, University of Oulu, 2018. http://urn.fi/URN:NBN:fi:oulu-201812183288.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
9

Bellmunt, Giralt Andratx. "Construction of right inverses of the Kirwan map". Doctoral thesis, Universitat de Barcelona, 2015. http://hdl.handle.net/10803/396125.

Pełny tekst źródła
Streszczenie:
The objects studied in this thesis are Hamiltonian spaces and it is assumed that the reader is familiar with them as explained in e.g. [Can, VII-IX] or [McSa1, §5]. The usual contents of first year graduate courses in differential geometry and algebraic topology are also assumed. We did our best effort to explain or to provide useful references to anything beyond that, including some of the notions that appear in this introduction.
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
10

Rai, Smriti. "Roots and routes of tribalism: a study of the Kirati Khambu Rai community of Darjeeling Hills". Thesis, University of North Bengal, 2020. http://ir.nbu.ac.in/handle/123456789/4369.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.

Książki na temat "Kirjat"

1

Saario, Tapio. Kirjoittajan kirjat. Helsinki: Kirjastopalvelu, 1986.

Znajdź pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
2

Luukkanen, Tarja-Liisa. Mitä maalaiskansa luki?: Kirjasto, kirjat ja kirjoja lukeva yhteisö Karstulassa, 1861-1918. Helsinki: Suomalaisen Kirjallisuuden Seura, 2016.

Znajdź pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
3

Ekholm, Kai. Kielletyt kirjat 1944-1946: Yleisten kirjastojen kirjapoistot vuosina 1944-46. [Jyväskylä]: Things To Come, 2000.

Znajdź pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
4

Kankaanpää, Hannu. Sivuviiva: Kirjoituksia kirjallisuudesta ja sen vierestä. Turku: Enostone, 2008.

Znajdź pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
5

Esko, Häkli, Suomen kansallismuseo, Helsingin yliopisto Kirjasto, Finland Museovirasto i Suomalaisen kirjan 500-vuotisjuhlatoimikunta, red. Kirja Suomessa: Kirjan juhlavuoden näyttely Kansallismuseossa 25.8-31.12.1988. Helsinki: Helsingin yliopiston kirjasto, 1988.

Znajdź pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
6

Brummer-Korvenkontio, Markus. Lapsuuden kirjat Suomessa 1799-1899: Barndomens böcker i Finland 1799-1899 = Children's books in Finland 1799-1899. Helsinki: C. Hagelstamin Antikvaarinen Kirjakauppa, 2000.

Znajdź pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
7

Kansalliskirjasto, red. Intohimona kirjat: Kirjojen kerääjiä 1600-luvulta nykypäivään = Böcker som passion : boksamlare från 1600-talet till vår tid / [toimittaja: Inkeri Pitkäranta]. [Helsinki]: Kansalliskirjasto, 2008.

Znajdź pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
8

Valton, Arvo. Kirjad kasetohul. Tartu: Ilmamaa, 2010.

Znajdź pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
9

Kaugver, Raimond. Kirjad laagrist. Tallinn: Eesti Raamat, 1989.

Znajdź pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
10

Korp, Silvi. Kirjad Siberist. Tartu: Atlex, 2012.

Znajdź pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.

Części książek na temat "Kirjat"

1

Mandair, Arvind-Pal Singh. "Kirtan (Sikhism)". W Encyclopedia of Scientific Dating Methods, 217–20. Dordrecht: Springer Netherlands, 2017. http://dx.doi.org/10.1007/978-94-024-0846-1_518.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
2

Rieley, Abigail. "The Convict Kirwan". W Media Connections between Britain and Ireland, 16–29. London: Routledge, 2022. http://dx.doi.org/10.4324/9781003052500-3.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
3

Singh, Gurbeer. "The Nagar Kirtan". W The Sikh World, 103–12. London: Routledge, 2023. http://dx.doi.org/10.4324/9780429455322-11.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
4

Greiner, Ulrich. "Desai, Kiran". W Kindlers Literatur Lexikon (KLL), 1. Stuttgart: J.B. Metzler, 2020. http://dx.doi.org/10.1007/978-3-476-05728-0_1611-1.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
5

Ripken, Peter. "Nagarkar, Kiran". W Kindlers Literatur Lexikon (KLL), 1. Stuttgart: J.B. Metzler, 2020. http://dx.doi.org/10.1007/978-3-476-05728-0_16811-1.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
6

Schmit, David T. "Kirtan in North America". W Hinduism and Tribal Religions, 1–7. Dordrecht: Springer Netherlands, 2018. http://dx.doi.org/10.1007/978-94-024-1036-5_823-1.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
7

Schmit, David T. "Kirtan in North America". W Hinduism and Tribal Religions, 784–90. Dordrecht: Springer Netherlands, 2022. http://dx.doi.org/10.1007/978-94-024-1188-1_823.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
8

Riemenschneider, Dieter. "Nagarkar, Kiran: Cuckold". W Kindlers Literatur Lexikon (KLL), 1–2. Stuttgart: J.B. Metzler, 2020. http://dx.doi.org/10.1007/978-3-476-05728-0_16813-1.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
9

Regev, Zion, i Neta Sher-Hadar. "Example: A Local Collaborative Initiative in Kiryat Malachi". W Collaborative Governance, 151–61. Cham: Springer International Publishing, 2020. http://dx.doi.org/10.1007/978-3-030-45807-2_7.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
10

Khalsa, Nirinjan. "Ragis (in Sikh Kirtan Tradition)". W Encyclopedia of Scientific Dating Methods, 338–47. Dordrecht: Springer Netherlands, 2017. http://dx.doi.org/10.1007/978-94-024-0846-1_464.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.

Streszczenia konferencji na temat "Kirjat"

1

"Keynote Speaker - Kiran Karnik". W 2007 2nd International Conference on Communication Systems Software and Middleware. IEEE, 2007. http://dx.doi.org/10.1109/comswa.2007.382545.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
2

Nadeem, Mubaris, Johannes Zenkert, Lisa Bender, Christian Weber i Madjid Fathi. "Quantitative Evaluation of KIRETT Wearable Demonstrator for Rescue Operations". W 2024 IEEE World AI IoT Congress (AIIoT). IEEE, 2024. http://dx.doi.org/10.1109/aiiot61789.2024.10578968.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
3

ERSOY MİRİCİ, Merve, Süha BERBEROĞLU, Pınar BOSTAN i Anıl AKIN TANRIÖVER. "KIRSAL PEYZAJDA REGRESYON KRİGİNG YÖNTEMİ İLE TOPRAK ORGANİK KARBONUNUN MODELLENMESİ". W UZALCBS 2022 Sempozyumu. Istanbul: Kongre Sistemi / Geomes, 2022. http://dx.doi.org/10.15659/uzalcbs2022.12765.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
4

Ogretmen, Z., i A. Seren. "Investigating fracture-crack systems with geophysical methods in Bayburt Kiratlı travertine". W 15th International Conference on Ground-Penetrating Radar (GPR) 2014. IEEE, 2014. http://dx.doi.org/10.1109/icgpr.2014.6970438.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
5

Kasnowihardjo, Gunadi. ""MELACAK JEJAK BUDAYA AUSTRONESIA DI KAWASAN PANTURA P. MADURA PADA MASA PRASEJARAH – PROTOSEJARAH "". W Seminar Nasional Arkeologi 2019. Balai Arkeologi Jawa Barat, 2020. http://dx.doi.org/10.24164/prosiding.v3i1.3.

Pełny tekst źródła
Streszczenie:
Terinspirasi oleh teori “Out of Taiwan” atau “Express Train Hypothesis”, bahwa imigran penutur bahasa Austronesia mencapai Pulau Jawa kira-kira 500 BC. Melacak jejak budaya Austronesia di kawasan pantai utara Pulau Madura ini adalah penelitian lanjutan dari tema penelitian “Melacak Jejak – Jejak Budaya Austronesia di Kawasan Pantai Utara Jawa”. Dalam pelacakan jejak budaya Austronesia digunakan tiga kajian yaitu Geomorfologi, Arkeologi, dan Etnografi yang dilakukan dengan kegiatan lapangan yaitu survey dan ekskavasi. Sedangkan kegiatan pasca lapangan antara lain analisis laboratorium yang hasilnya sebagai data pendukung dalam interpretasi.
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
6

VARLI, MUSTAFA, i MUSTAFA TÜRKER. "KENTSEL VE KIRSAL ALANLARDA HAVA LİDAR VERİLERİ ÜZERİNDE YER FİLTRELEME YÖNTEMLERİNİN PERFORMANS ANALİZLERİ". W VII. UZAKTAN ALGILAMA VE CBS SEMPOZYUMU. Eskişehir: Eskişehir Teknik Üniversitesi, 2018. http://dx.doi.org/10.15659/uzalcbs2018.7022.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
7

Usovitsch, Johann. "Kira and the block-triangular form". W Loops and Legs in Quantum Field Theory. Trieste, Italy: Sissa Medialab, 2022. http://dx.doi.org/10.22323/1.416.0071.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
8

Fransisca, Sherly, i Hajar Pamadhi. "Semiotic Study in the Kirab of Tuk Si Bedug Traditional Ceremony". W 4th International Conference on Arts and Arts Education (ICAAE 2020). Paris, France: Atlantis Press, 2021. http://dx.doi.org/10.2991/assehr.k.210602.018.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
9

Seehofer, Paul, Hendrik Mahrt, Roland Bless i Martina Zitterbart. "Demo: Enabling Autonomic Network Infrastructures with KIRA". W ACM SIGCOMM '23: ACM SIGCOMM 2023 Conference. New York, NY, USA: ACM, 2023. http://dx.doi.org/10.1145/3603269.3610864.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
10

Zenkert, Johannes, Christian Weber, Mubaris Nadeem, Lisa Bender, Madjid Fathi, Abu Shad Ahammed, Aniebiet Micheal Ezekiel, Roman Obermaisser i Maximilian Bradford. "KIRETT - A wearable device to support rescue operations using artificial intelligence to improve first aid". W 2022 IEEE International Smart Cities Conference (ISC2). IEEE, 2022. http://dx.doi.org/10.1109/isc255366.2022.9922361.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.

Raporty organizacyjne na temat "Kirjat"

1

Pfirrmann, Oliver, Stephan Heinrich, Daniel Riesenberg, Michael Dinges, Reinhard Haller, Reinhold Hofer, Gerhard Streicher i Brigitte Ecker. Evaluierung des österreichischen Sicherheitsforschungsprogramms KIRAS: Interimsevaluation 2011/2012. Joanneum Research, październik 2012. http://dx.doi.org/10.22163/fteval.2012.98.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
2

Namirembe, Sylvia. Redeveloping pedestrian-friendly streets in neighborhoods to a better community and urban planning A case study of Kira municipality, Kampala, Uganda. Ames (Iowa): Iowa State University, grudzień 2022. http://dx.doi.org/10.31274/cc-20240624-1200.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
3

Ceylan, Mustafa. Toplumun Faizli Krediye Dair Değişen Algısı Hakkında Bir Mülakat Çalışması. İLKE İlim Kültür Eğitim Vakfı, marzec 2021. http://dx.doi.org/10.26414/ikm004.

Pełny tekst źródła
Streszczenie:
Faiz, en bilinen tabiri ile kiralanan paranın kira bedeli anlamındadır. İslam iktisadı, Bakara Suresi’nin 275 ayeti kerimesinde de bildirildiği üzere ticaretin helal, faizin (ribâ) haram kılınması düsturu ile hareket etmektedir. Bu çalışmanın amacı, yukarıda bahsedilen faizin haramlığı düsturu da temel alınarak, günümüz kapitalist sisteminde kilit rol oynayan faizin, bireylerin bakış açılarında nasıl bir yer edindiğini araştırmak için yapılmıştır. İslam iktisadının ilkelerini yerine getirmeye çalışılarak oluşturulan kurumların, toplum tarafından nasıl değerlendirildiği de öğrenilmiş olunacaktır. Çalışma boyunca nitel araştırma yöntemi kullanılmıştır. Nitel araştırmada veri toplamak için mülakat yöntemi tercih edilmiştir. Mülakata katılan kişi sayısı 23 kişi olarak belirlenmiştir. Temel bulgulara göre, mülakatlara katılan bireylerin çoğu çevreden borç istemeden bankalara gitmektedir. Toplumsal ilişkilerin, maddi konularda yeterince kapsayıcı olmadığı göze çarpmaktadır. Bununla birlikte bireyler kendi yuvalarını kurmak için yuvadan ayrıldıkları zaman kendi ailelerine karşı “el(yabancı)” statüsüne geçmektedirler. Araştırmamız için görüştüğümüz bireylerden, ihtiyacı olan maddi miktarı bulmanın yollarından biri olan alternatif kurumları bilen birey sayısının az olduğu tespit edilmiştir. Tekrar faizli kredi çekmeyi düşünen bireylerin bu kararlarındaki en önemli etken “hayallerini ertelememek üzerine kurulu bir dünya görüşüne” sahip olmalarıdır.
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
4

Evaluation des österreichischen Sicherheitsforschungsprogramms KIRAS Bericht 2017 Präsentation am 24.04.2018. Iit - Institut für Innovation und Technik, IHS - Institut für Höhere Studien und wissenschaftliche Forschung, kwiecień 2018. http://dx.doi.org/10.22163/fteval.2018.288.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
5

Evaluation des österreichischen Sicherheitsforschungsprogramms KIRAS, Bericht 2017, Präsentation am 24.04.2018. Technischer Bericht. Wien. IHS - Institut für Höhere Studien und wissenschaftliche Forschung, kwiecień 2018. http://dx.doi.org/10.22163/fteval.2017.288.

Pełny tekst źródła
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
6

Reversing Domestic Workers’ Rights: Stories of Backlash and Resilience in Delhi. Institute of Development Studies, sierpień 2023. http://dx.doi.org/10.19088/backlash.2023.005.

Pełny tekst źródła
Streszczenie:
As a partner on the cross-country comparative action research project, Countering Backlash: Reclaiming Gender Justice led by the Institute of Development Studies (IDS), UK, Gender at Work Consulting – India (GWCL) is working in close collaboration with the Shahri Mahila Kaamgar Union (SMKU – Urban Women Workers’ Union), New Delhi to bear witness, build knowledge and identify strategies to counter the backlash faced by domestic workers in India through engaged research, capacity building and dissemination. As part of this work, this Storybook, Reversing Domestic Workers’ Rights: Stories of Backlash and Resilience in Delhi, highlights the worsening precarities experienced by domestic workers in the face of the pandemic and prolonged lockdowns. The stories have been collated by Chaitali Haldar with the support of SMKU. The Storybook has been designed and illustrated by Mrinalini Godara. It has also benefited from the work of an editorial team consisting of Swati Singh, Neha Kirpal, Kanaka Cadambi, Miriam Thangaraj and Rupa Krishnan.
Style APA, Harvard, Vancouver, ISO itp.
Oferujemy zniżki na wszystkie plany premium dla autorów, których prace zostały uwzględnione w tematycznych zestawieniach literatury. Skontaktuj się z nami, aby uzyskać unikalny kod promocyjny!

Do bibliografii