Academic literature on the topic 'Інноваційні технології управління'

Create a spot-on reference in APA, MLA, Chicago, Harvard, and other styles

Select a source type:

Consult the lists of relevant articles, books, theses, conference reports, and other scholarly sources on the topic 'Інноваційні технології управління.'

Next to every source in the list of references, there is an 'Add to bibliography' button. Press on it, and we will generate automatically the bibliographic reference to the chosen work in the citation style you need: APA, MLA, Harvard, Chicago, Vancouver, etc.

You can also download the full text of the academic publication as pdf and read online its abstract whenever available in the metadata.

Journal articles on the topic "Інноваційні технології управління"

1

Кругляк, Григорій Олексійович. "Дослідження ролі інноваційних технологій в управлінні підприємствами готельно-ресторанного господарства." Economic and food security of Ukraine, no. 3-4 (March 6, 2019): 58–64. http://dx.doi.org/10.15673/efs.v6i3-4.1287.

Full text
Abstract:
У сучасних ринкових умовах впровадження інновацій сприяє підвищенню конкурентоспроможності підприємств. Розвиток підприємства вимагає постійного використання інновацій. Для того, щоб підвищити ефективність діяльності підприємства, важливо вдосконалювати методи управління, створювати нові продукти і послуги. У статті досліджено основні визначення понять інновація та інноваційні технології в управлінні підприємствами та визначено їх роль у розвитку підприємств готельно-ресторанного господарства. Розглянуто такі сучасні методи управління готелем, як електронне управління готелем, системи управління взаємовідносинами з клієнтом (crm-системи). Проведено порівняльний аналіз популярних на ринку CRM-систем, таких як Libra OnDemand CRM, Парус, Opera Enterprise Solution. Досліджено їх основні модулі, функціональні можливості в оптимізації управління готельними підприємствами. Визначено роль інтерактивного електронного меню в управлінні ресторанним підприємством, переваги використання QR-кодів та інших інтерактивних технологій в закладах ресторанного господарства. Розглянуто інноваційний тип закладу - інтерактивний ресторан. Наведені в статті результати дослідження можуть бути використані в якості джерела інформації для побудови і вдосконалення системи інвестиційної привабливості підприємствами готельно-ресторанного комплексу. Згодом все більшу кількість підприємств розробляють і впроваджують інноваційні технології для оптимізації управління та підвищення конкурентоспроможності. Оскільки впровадження таких інноваційних технологій і електронних систем дозволяє надавати гостям технологічно новий, сучасний формат взаємодії з готелем і рестораном, а також дозволяє підвищити загальний рівень управління підприємством. Інтерактивні технології формують новий ринок, відкривають широкі можливості і впливають на майбутнє індустрії готельно-ресторанного господарства, тому являються перспективними як у всьому світі, так і в нашій країні.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
2

Дмитрієв, Ілля. "ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ НА ПІДПРИЄМСТВАХ АВТОМОБІЛЬНОГО ТРАНСПОРТУ." Проблеми і перспективи розвитку підприємництва, no. 27 (November 14, 2021): 75. http://dx.doi.org/10.30977/ppb.2226-8820.2021.27.75.

Full text
Abstract:
УДК 331.108.2; JEL Classification: M12 Мета. Формування практичних рекомендацій щодо застосування інноваційних персонал-технологій на підприємствах автомобільного транспорту. Методика дослідження. Теоретичною і методологічною основою є праці провідних вітчизняних і зарубіжних вчених, в яких розглядаються питання інноваційного інструментарію щодо управління персоналом підприємств. В роботі використано методи узагальнення та абстрагування; метод аналізу і синтезу. Результати дослідження. В умовах сучасної ринкової економіки, що характеризується динамічністю, турбулентністю та невизначеністю для підтримання конкурентоспроможності вітчизняних підприємств особлива увага повинна приділятися формуванню ефективної системи управління персоналом. Не зважаючи на великий досвід управління персоналом, застарілі методи не приносять відчутний ефект. Тому постає завдання в дослідженні та впровадження нових інноваційних методів управління персоналом. Автором проведено аналіз останніх досліджень за напрямом інноваційних методів управління персоналом, а також розглянуто досвід практичного їх використання на провідних підприємствах світу та України. Визначено, що інноваційні методи управління персоналом - це нововведення в систему управління персоналом, які є системними та включають спектр методів, процесів, спрямованих на підвищення ефективності діяльності працівників. Для забезпечення впровадження інноваційних методів в систему управління персоналом необхідно застосовувати диференційовані підходи та стилі управління для різних груп працівників, що досягається за допомогою персонал-технологій. В статті розкрито особливості в забезпеченні управління персоналом підприємств автомобільного транспорту. Головною специфікою діяльності, а також головною особливістю автотранспортних підприємств визначено транспортний процес, який відбувається поза межами підприємства. На основі проведеного дослідження інноваційних методів управління персоналом, персонал-технологій та специфіки діяльності підприємств автомобільного транспорту, автором удосконалено їх систематизацію та визначено можливість використання на підприємствах автомобільного транспорту. Розроблена модель впровадження персонал-технологій в систему управління персоналом на підприємствах автомобільного транспорту. Наукова новизна. Розроблені рекомендації щодо використання інноваційних персонал-технологій на підприємствах автомобільного транспорту. Практична значущість. Запропоновані в статті теоретичні висновки, підходи і рекомендації можуть бути використані для розроблення інноваційної системи управління персоналом підприємства та дозволять сформувати ефективний інструментарій розвитку персоналу.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
3

Krutii, А. M. ,. "ПУБЛІЧНЕ УПРАВЛІННЯ ІННОВАЦІЙНИМ РОЗВИТКОМ ТУРИЗМУ: СУЧАСНІ ВИДИ ТА ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ." Theory and Practice of Public Administration 2, no. 73 (March 19, 2021): 40–46. http://dx.doi.org/10.34213/tp.21.02.04.

Full text
Abstract:
Розглянуто публічне управління упровадженням нових технологій, видів, процесів інформатизації та цифровізації в туристичній сфері. Проаналізовано роль нових публічних послуг у сфері туризму з урахуванням технологічних розробок, інновацій та сучасних видів туризму. Визначено, що Україна має потужний потенціал, унікальний комплекс історичних, культурних та природних пам’яток, рекреаційні можливості, що приваблюють туристів, але їхня економічна віддача поки що незначна. Встановлено, що забезпечувати віддачу від цього потенціалу можна лише за умови публічного управління інноваційним розвитком туризму, застосуванням сучасних видів та інноваційних технологій організації туризму, упровадженням ефективних механізмів публічного управління, залученням кваліфікованих кадрів.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
4

Гуцол, Євген, and Леонід Пилипей. "ПРОГРАМУВАННЯ ЗАЛУЧЕННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ ДО ПІДГОТОВКИ ЧЛЕНІВ ЛЕГКОАТЛЕТИЧНОЇ ЗБІРНОЇ КОМАНДИ УКРАЇНИ." Слобожанський науково-спортивний вісник 76, no. 2 (April 6, 2020): 174–91. http://dx.doi.org/10.15391/snsv.2020-2.011.

Full text
Abstract:
Мета: теоретико-методичне обґрунтування технології програмування по залученню інноваційних технологій до тренувального процесу збірної команди України з легкої атлетики. Матеріал і методи: дослідження здійснювалось серед легкоатлетів збірної України рівнем не нижче Майстра Спорту України шляхом проведення анкетування, автоексперименту, педагогічного спостереження та педагогічного експерименту. Загальна кількість анкетованих – 43 легкоатлети. Серед учасників експерименту – призери Олімпійських Ігор та чемпіонатів світу, чемпіони та призери чемпіонатів Європи, чемпіони України. Результати: у статті подано програмування, як жорстко детерміновану систему послідовних і відпрацьованих на практиці операцій в межах певного часу на основі розробленого проекту системи управління. Розроблені інтегровані моделі, показники яких переводяться в бал-очки. Алгоритм побудови системи залучення інноваційних технологій до підготовки легкоатлетів здійснюється на основі регресивного аналізу з числовими коефіцієнтами за формулою. Висновки: запропонована технологія програмування дає можливість створити ефективну систему побудови індивідуального тренувального процесу в збірній команді України з легкої атлетики. Ключові слова програмування, моделі, інноваційні технології, легкоатлети.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
5

ГУБІНА, Оксана. "ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА КЛЮЧОВИХ АСПЕКТІВ РОЗВИТКУ ВІДКРИТОЇ ОСВІТИ В РОБОТАХ ВІТЧИЗНЯНИХ КОМПАРАТИВІСТІВ." Scientific papers of Berdiansk State Pedagogical University Series Pedagogical sciences 3 (December 2020): 48–55. http://dx.doi.org/10.31494/2412-9208-2020-1-3-48-55.

Full text
Abstract:
У статті представлено результати дослідження соціально-педагогічного та технологічного аспектів розвитку відкритої освіти у вищих навчальних закладах України та Великої Британії. Встановлено, що в результаті інформатизації суспільства постають нові вимоги до навчання майбутніх фахівців. Вирішення вимог полягає у створенні вдосконаленого відкритого (комп’ютерно-орієтованого) середовища навчальних закладів, лабораторій, бібліотек; оновленням методичного забезпечення, педагогічних технологій та змісту дистанційного й електронного навчання на основі використання ІКТ; запровадженням нових форм і методів організації освітнього процесу; упровадженням відкритих навчальних систем; використанням методики формування інформаційно-комунікаційних компетентностей науково-педагогічних працівників, методики оцінювання якості відкритих електронних систем та вільного доступу до відкритих освітніх ресурсів; а також у дослідженні стану, тенденцій і моніторингу розвитку відкритої освіти. Представлено основні технології, що застосовуються у відкритій освіті, а саме: а) кейс-технологія, яка є близьким аналогом технологій заочного навчання; б) TV-технологія; в) мережна технологія. Наведено найбільш детальну в українській науці класифікацію технологій відкритої освіти: 1) науково-освітні інформаційні мережі; 2) технології підтримки віртуального навчання (зокрема, web 2.0 та ін.); 3) всесвітня мережа «Партнерство в навчанні» (Partners in Learning Network); 4) технології електронного проєктування педагогічних систем; 5) технології мережного е-дистанційного навчання; 6) електронні бібліотеки; 7) технології комунікацій близької зони, зокрема, мобільні електронні технології і спеціальні засоби; 8) електронні технології управління проєктами. Доведено, що головними перевагами відкритої освіти є доступність, гнучкість, паралельність, модульність, економічність, інтернаціональність та координованість, які надають можливість кожній людини отримувати освіту. Використання елементів відкритої освіти забезпечує не тільки доступ до цифрового контенту, а й сприяє вдосконаленню системи управління освітою та контролю її якості. Ключові слова: відкрита освіта, соціально-педагогічний та технологічний аспекти, інноваційні технології, інформаційно-комунікаційні компетентності, індивідуалізація навчання, навчальні ресурси.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
6

Podpletnya, O. A., T. M. Potapova, and V. Yu Slesarchuk. "ІННОВАЦІЙНІ ТЕХНОЛОГІЇ В ПРОФЕСІЙНІЙ ОСВІТІ: СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ТА ПРАКТИКА ВПРОВАДЖЕННЯ." Медична освіта, no. 4 (September 27, 2018): 77–80. http://dx.doi.org/10.11603/me.2414-5998.2018.4.9326.

Full text
Abstract:
Мета роботи – висвітлити досвід застосування дистанційної форми навчання, яка працює на відкритій і найбільш популярній у світі платформі – Moodle, для підвищення якості підготовки висококваліфікованих фахівців-провізорів у Дніпропетровській медичній академії. Основна частина. У статті розглянуто досвід впровадження новітніх інноваційних технологій навчання, які використовуються викладачами на кафедрі загальної та клінічної фармації при підготовці фахівця-провізора. Показано особливості дистанційної системи навчання, її переваги. Оцінка ефективності використаних інноваційних технологій проводиться протягом усього терміну навчання конкретної дисципліни, шляхом тестування та постійного контролю і перевірки опанування теоретичного матеріалу та практичних навичок перед початком кожного практичного чи лабораторного заняття. Показана ефективність використання дистанційної системи навчання як позааудиторної форми організації самостійної роботи студентів. Висновки. Інноваційні технології навчання сприяють розвитку пізнавальних і когнітивних здібностей студентів, а саме – вміння вирішувати поставлені завдання, займатися збором, аналізом і синтезом даних, витягувати з них інформацію, самостійно мислити, володіти комунікативними навичками. Освітні технології відкривають нові горизонти викладання, навчання й оцінки здобутих знань, дозволяють втілювати інноваційні, ефективні моделі адміністрування та управління. Здійснювати постійний моніторинг оволодіння професійними компетенціями, що дозволяє за короткий строк відкоректувати та індивідуалізувати процес навчання. Дистанційні системи навчання надають можливості безперервного навчання, забезпечуючи великому колу людей можливість отримання як післявузівської, так і додаткової освіти.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
7

Авербух, Герман Миколайович. "РОЗВИТОК СУЧАСНИХ КАДРОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ В СИСТЕМІ ПУБЛІЧНОЇ СЛУЖБИ." Public management 29, no. 1 (May 24, 2022): 10–16. http://dx.doi.org/10.32689/2617-2224-2022-1(29)-1.

Full text
Abstract:
Окреслено категорію «кадрові технології в публічній службі» як систему послідовно вироблених дій, прийомів, операцій, які дозволяють отримати інформацію про можливості працівників, або сформулювати набір вимог до них з боку організації. На основі структурно-функціонального підходу кадрові технології в публічній службі розділено на три групи (технології, що забезпечують отримання персональної інформації про працівників; технології, що забезпечують необхідні характеристики персоналу, функціональна роль яких полягає у здійсненні професійного, інтелектуального, психологічного та медичного відбору; технології, що забезпечують можливості персоналу (підбір, ротація, управління кар’єрою персоналу, професійно-кваліфікаційний розвиток). Здійснено аналіз основних проблем у використанні кадрових технологій. Для усунення негативних тенденцій в сфері управління персоналом розроблено модель технологізації управління кадрами, що є науково обґрунтованою послідовністю прийняття кадрових рішень з метою досягнення стратегічних цілей органів державної влади. Доведено, що цей процес повинен включати шість взаємопов’язаних етапів: попередній, діагностичний, прогностичний, методичний, організаційний та оціночний. Запропоновано запровадити у практику інноваційну внутрішньоорганізаційну технологію розробки програми професійного розвитку та навчання публічних службовців, керівників підприємств, установ та осіб, котрі перебувають у кадровому управлінському резерві. Результатом виконання програми має стати реалізація стратегії розвитку управлінських кадрів, формування нового типу публічного службовця з широким кругозором, креативним мисленням, компетентного, здатного не тільки діяти за зразком, а й пропонувати нові інноваційні моделі дії в умовах реформування органів державної влади, світової фінансової кризи. Визначено, що одним із основних напрямів удосконалення практики застосування кадрових технологій у системі публічної служби є подальша розробка механізму організації та проведення конкурсного відбору на державні посади, яка тісно пов’язана з проблемою організаційного забезпечення публічної служби – формуванням та підготовкою реального та ефективного кадрового резерву. Мета роботи. Мета полягає у розкритті концептуальних проблем розвитку кадрових технологій в системі публічної служби та окресленні шляхів підвищення їх ефективності та дієвості. Методологія. Теоретичною базою дослідження були праці вітчизняних і зарубіжних учених, наукові дослідження щодо розвитку сучасних кадрових технологій в системі публічної служби, законодавчі та нормативно-правові акти. Використано такі методи дослідження, як аналіз, синтез, наукова абстракція; системно-структурний аналіз. Загально-методологічні проблеми формування кадрової політики, державного управління знайшли своє вирішення в працях Н. Гибало, А. Дементьєвої, Б. Єрьоміна, В. Зотова, В. Куликова, К. Хартанович та ряду інших вчених і фахівців. У той же час питання розвитку сучасних кадрових технологій в системі публічної служби вивчено недостатньо. Наукова новизна. Уточнено понятійно-категорійний апарат науки публічного управління, а саме: категорію «кадрові технології в публічній службі» запропоновано розуміти як систему послідовно вироблених дій, прийомів, операцій, які дозволяють отримати інформацію про можливості працівників, або сформулювати набір вимог до них з боку організації. Удосконалено класифікацію кадрових технологій в публічній службі на основі структурно-функціонального підходу за групами: технології, що забезпечують отримання персональної інформації про працівників; технології, що забезпечують необхідні характеристики персоналу; технології, що забезпечують можливості персоналу. Висновки. Представлені пріоритетні напрями вдосконалення практики застосування кадрових технологій дозволить послідовно вирішувати основну проблему публічної служби – формування високопрофесійного, компетентного та високоморального кадрового складу публічної служби.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
8

Сіднєва, Ж. К. "Основні інноваційні технології в галузі управління якістю." Формування ринкових відносин в Україні, no. 5 (96) (2009): 92–96.

Find full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
9

Sychenko, Viktor, Olga Martynenko, and Sergyi Yakimenko. "Становлення та удосконалення механізмів інноваційного розвитку державного управління в Україні." Public Administration and Regional Development, no. 9 (September 8, 2020): 796–816. http://dx.doi.org/10.34132/pard2020.09.06.

Full text
Abstract:
В статті досліджуються теоретичні підходи та практичний досвід становлення механізмів інноваційного розвитку державного управління в Україні. Зокрема, обгрунтовано підхід до формування механізмів інноваційного розвитку державного управління в країні. Крім того дослідження містить аналіз існуючих механізмів інноваційного розвитку державного управління. Розглянуто електронне врядування, як один з напрямів інноваційного розвитку електронного державного управління в державі. Уточнено класифікацію реальних проектів державно-управлінських інновацій. Доведено що адміністративна реформа реалізується як концептуально-модельний процес, вона орієнтує трансформацію органів державної влади на реалізацію науково обґрунтованої моделі державного управління, що має конституюватися в результаті системних інновацій. Показано що стратегія розвитку електронного урядування у контексті інноваційного процесу адміністративного реформування має полягати у проектуванні інформаційно-технологічних змін діяльності органів державної влади як механізму реалізації процесу переходу на модель публічного управління, і лише на цій основі вирішувати проблеми забезпечення доступності якісних державних послуг. В статті доведено що науковці вважають метою інноваційної перебудови системи органів влади не просто галузеву ефективність, оптимізацію процесу прийняття і реалізації управлінських рішень, а «реалізацію основних функцій інноваційного державного управління», до яких насамперед доцільно віднести стратегічне планування і прогнозування; інтеграцію та координацію дій усіх суб’єктів, зацікавлених в інноваціях. На основі проведеного дослідження визначено, що важливе значення має формування інноваційної інфраструктури, яку можна розглядати як інтегруючий механізм, що об’єднує в єдине ціле діяльність органів державної влади та інноваційні технології.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
10

Тарасюк, Галина Миколаївна. "Логістичні рішення та управління постачаннями в компанії: виклики часу." Економіка, управління та адміністрування, no. 4(98) (December 29, 2021): 42–48. http://dx.doi.org/10.26642/ema-2021-4(98)-42-48.

Full text
Abstract:
Процеси глобалізації, розвитку конкуренції, використання нових систем управління вимагають постійної адаптації логістичної системи підприємства до умов внутрішнього та зовнішнього середовищ. Логістична стратегія визначає зв’язок між стратегією розвитку організації та операційними стратегіями в частині логістичної політики підприємства та логістичних завдань, які визначені поточними планами діяльності. Місце логістичної стратегії визначається між довгостроковими рішеннями підприємства (місія підприємства, логістична місія, корпоративна стратегія, виробнича стратегія, маркетингова стратегія, логістична концепція) та рішеннями тактичними й оперативними (логістичні технології, системи, підсистеми, модулі, бізнес-процеси, операції та функції, інформаційне забезпечення). Найбільшою проблемою, з якою бізнес зіткнувся під час поширення COVID-19, був зрив ланцюгів поставок. Більшість компаній усвідомили, наскільки вразливі їхні ланцюги поставок, прийняли рішення про диверсифікацію, знайшли нових постачальників. Окрім того, нові технології стали в нагоді для компаній у цей період. У статті розглядаються зміни в логістичних процесах, які були викликані пандемією, проаналізовані інноваційні технології, які доцільно використовувати у сфері логістики в сучасних умовах цифровізації процесів. Зокрема, приділяється увага особливостям використання технологій Big Data Analytics, Machine Learning і Internet of Things. Визначено основні переваги та обґрунтовано їх ефективність у логістиці. Доведено, що важливим поряд із впровадженням інноваційних технологій є формування нових бізнес-моделей, інтегрування в діяльність рішень по штучному інтелекту, застосування цифрових двійників тощо. Використання автоматизованої системи управління логістикою дозволить не лише оптимізувати роботу, упорядкувати комунікацію, контролювати та скорочувати витрати, а й забезпечить довгострокову конкурентоспроможність компанії.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles

Dissertations / Theses on the topic "Інноваційні технології управління"

1

Головатій, В. І., V. Golovaty, Р. В. Яковенко, and R. Yakovenko. "Інноваційні технології управління персоналом." Thesis, Кропивницький : РВЛ ЦНТУ, 2017. http://dspace.kntu.kr.ua/jspui/handle/123456789/7384.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
2

Зайчик, К. О. "Інноваційні технології управління готельним бізнесом." Thesis, Сумський державний університет, 2017. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/64455.

Full text
Abstract:
Сучасні технологічні процеси - це кардинально нові або вдосконалені технології, які роблять умови виготовлення значно кращими або самі вважаються продуктом. Як правило, володіють невисокою капіталомісткість, характеризуються екологічністю і найменшими енергопотребами. На сьогоднішній день, сучасні технології стають істотною умовою, що характеризує стратегічний результат компанії на ринку, стабільність і стійкість її розвитку. Під іноваційним формуванням мається на увазі застосування своїх інноваційних здібностей з метою реалізації інноваційних дій, здійсненні інноваційної роботи. При чому, лідером виявляється той, хто здатен вчасно мобілізувати власні сили, зреагувати на зміни в суспільстві та підібрати для власного підприємства найбільш влучні інноваційні технології.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
3

Кім, А. А. "Інноваційні технології управління ресторанним бізнесом." Thesis, Одеський національний економічний університет, 2020. http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/12528.

Full text
Abstract:
У роботі розглядаються теоретичні основи технології управління в системі суб’єктів бізнесу. Визначено компоненти та складові інноваційних рішень в ресторанному бізнесі. Проаналізовано тенденції розвитку ресторанного бізнесу та виявлено основні фактори, які впливають на розвиток ресторанного бізнесу під час пандемії. Проаналізовано інноваційні можливості розвитку ресторанного бізнесу та обґрунтовано інноваційний напрям розвитку сервісу доставки ресторану, та доцільність інноваційної технології безконтактних розрахунків за QR-кодом.
The paper considers the basics of management technology in the system of business entities. The components and components of innovative solutions in the restaurant business are defined. Analyze trends in the restaurant business and identify the main factors influencing the development of the restaurant business during a pandemic. Analyze the innovative opportunities for the development of the restaurant business and justify the innovative direction of development of the restaurant delivery service, and the feasibility of innovative technology of contactless payments by QRcode.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
4

Бондарук, Ю. С. "Інноваційні технології в системі управління підприємством." Thesis, Київський національний університет технологій та дизайну, 2019. https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/14073.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
5

Перерва, Петро Григорович, Тетяна Олександрівна Кобєлєва, and Вячеслав Леонідович Товажнянський. "Інноваційні технології реструктуризації промислового підприємства." Thesis, ТОВ "Друкарський дім "Папірус", 2014. http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/26676.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
6

Ковальчук, Павло Григорович. "Використання інноваційних технологій управління персоналом в системі корпоративної архітектури організації (Приватне науково-виробниче підприємство «КОРПУСКУЛА», м. Хмельницький)." Магістерська робота, Хмельницький національний університет, 2021. http://elar.khnu.km.ua/jspui/handle/123456789/11691.

Full text
Abstract:
Мета дипломної роботи: розвиток теоретичних основ інноваційних технологій управління персоналом та розробка практичних рекомендацій щодо активізації їх використання на підприємстві. Об’єкт дослідження: процеси застосування інноваційних технологій управління персоналом. У першому розділі розглянуто теоретико-методичні основи застосування інноваційних технологій управління персоналом. У другому розділі проаналізовано економічні показники діяльності Приватне науково-виробниче підприємство «КОРПУСКУЛА», м. Хмельницький та систему управління персоналом підприємства. У третьому розділі визначено заходи щодо активізації застосування інноваційних технологій управління персоналом Приватне науково-виробниче підприємство «КОРПУСКУЛА», м. Хмельницький.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
7

Гвоздик, Наталія Михайлівна. "Новітні інноваційні освітні технології у підготовці фахівців з управління персоналом." Thesis, РВВ ПУЕТ, 2012. http://dspace.uccu.org.ua/handle/123456789/688.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
8

Товажнянський, Вячеслав Леонідович, and Петро Григорович Перерва. "Інноваційні технології забезпечення антикризового розвитку машинобудівних підприємств." Thesis, Сумський державний університет, 2010. http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/26829.

Full text
Abstract:
В статті доведено, що кластерний аналіз експертів дозволяє виявити найголовніші антикризові заходи, які представлені в групі «Інноваційна політика». Це спільна думка всіх експертів, бо кожен з них належить підприємству, яке пройшло шлях виходу із кризи і стало на інноваційний шлях розвитку. Цей шлях включає створення сучасних товарів, високої якості на світовому ринку, для цього потрібна наукомістка, високотехнологічна продукція, з якісними характеристиками, які вимагає сучасний ринок.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
9

Тєлєтова, С. Г. "Інноваційні освітні технології та маркетингова діяльність у системі управління навчальним закладом." Thesis, ТОВ «ДД «Папірус», 2013. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37579.

Full text
Abstract:
Об’єктивне прискорення науково-технічного прогресу, а також глобальні зміни, що відбуваються у сучасному суспільстві взагалі та в гуманітарній сфері зокрема, вимагають модернізації змісту освіти та нових підходів до управління нею. Пріоритетними напрямками досліджень у сфері освіти сьогодні є визначення сутності, структури і типів інноваційних технологій у педагогіці, дослідження методологічних вимог, що висуваються до педагогічних інновацій, та особливостей їх використання в умовах сучасного освітнього простору, з’ясування характерних рис маркетингу в освіті, принципів маркетингової діяльності в системі освітнього ринку.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
10

Шкарупа, Олена Василівна, Елена Васильевна Шкарупа, Olena Vasylivna Shkarupa, and А. С. Хурсенко. "Проблеми управління логістичною системою на підприємствах." Thesis, Сумський державний університет, 2020. https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/85736.

Full text
Abstract:
Для правильного та оптимізованого управління підприємством слід формувати доцільну стратегію логістичного управління. Планування стратегії логістичного управління є необхідним для кожного підприємства для забезпечення повноцінного функціонування з максимальною потужністю, налагоджених зв’язків з постачальниками, правильного збуту продукції та її попиту на ринку, послідовного виробничого процесу та ліквідації відходів, вирішення внутрішньовиробничих проблем.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles

Books on the topic "Інноваційні технології управління"

1

Іванова, Г. І. Формування прийомів нормування розумової праці засобами технології тайм-менеджмент. КДПУ, 2020. http://dx.doi.org/10.31812/123456789/4145.

Full text
Abstract:
У методичних рекомендаціях представлено етапи становлення та розвитку тайм-менежджменту; розглянуто методи аналізу витрачання часу (картка щоденного обліку часу О. Гастєва, хронокарти П. Керженцева, ABC-хронометраж, щоденний облік часу О. Федорова, хронометраж за Г. Архангельським, аналіз щоденних витрат часу) та методи управління часом (система управління часом Б. Франкліна, матриця пріоритетів Д. Ейзенхауера, часовий принцип В. Парето, система АБВ-аналізу, метод «Альпи» тощо). Автором запропоновано коучинг як інноваційну технологію для формування прийомів нормування розумової праці та практикум з оцінки навичок-тайм-менеджменту.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles

Book chapters on the topic "Інноваційні технології управління"

1

Бенько, Микола, and Ганна Москалюк. "БУХГАЛТЕРСЬКА ТА УПРАВЛІНСЬКА ЗВІТНІСТЬ В УМОВАХ ГЛОБАЛІЗАЦІЇ ТА ЦИФРОВІЗАЦІЇ: ІННОВАЦІЇ ТА ПРОБЛЕМИ." In Державне управління та адміністрування, сфера обслуговування, економіка та міжнародні відносини як рушійні сили економічного зростання держав XXI століття (2nd ed.). 2nd ed. Європейська наукова платформа, 2021. http://dx.doi.org/10.36074/paaaseeirdfegcc.ed-2.07.

Full text
Abstract:
Робота присвячена дослідженню теоретичних та практичних аспектів складання та подання бухгалтерської та управлінської звітності у глобалізаційних умовах та під впливом інноваційних технологій як результатів розгортання Industry 4.0. Проаналізовано стан української економіки у контексті інформаційних та глобалізаційних процесів та з’ясовано місце звітності у них. Розглянуто актуальні інноваційні технології, які доцільно використовувати при складанні, поданні та використанні бухгалтерської та управлінської звітності. Зроблено акцент на переваги від імплементації таких інноваційних технологій в управлінську та облікові системи. Досліджено інноваційні види звітності, які використовуються на міжнародному рівні. Проаналізовано причини низької активності керівників підприємств щодо впровадження інноваційних технологій та інноваційних форм звітності.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles

Conference papers on the topic "Інноваційні технології управління"

1

Січкар, Ольга, and Віталій Січкар. "ВИКОРИСТАННЯ СУЧАСНИХ ІННОВАЦІЙНИХ ІНФОРМАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У МЕТОДИЦІ ВИКЛАДАННЯ ІНЖЕНЕРНОЇ ГРАФІКИ ТА ОСНОВ СТАНДАРТИЗАЦІЇ, УПРАВЛІННІ ЯКІСТЮ ПРОДУКЦІЇ І МЕТРОЛОГІЇ." In ТРАДИЦІЙНІ ТА ІННОВАЦІЙНІ ПІДХОДИ ДО НАУКОВИХ ДОСЛІДЖЕНЬ. Міжнародний центр наукових досліджень, 2020. http://dx.doi.org/10.36074/10.04.2020.v3.03.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles

Reports on the topic "Інноваційні технології управління"

1

Кафедра педагогіки та методики ТО. Педагогічні читання з нагоди 90-річчя Криворізького державного педагогічного університету та вшанування пам’яті професорів П. І. Шевченка та В. С. Пікельної. КДПУ, 2020. http://dx.doi.org/10.31812/123456789/4192.

Full text
Abstract:
У збірнику представлені матеріали Міжнародної науково-практичної Інтернет-конференції «Педагогічні читання з нагоди 90-річчя Криворізького державного педагогічного університету та вшанування пам’яті професорів П.І. Шевченка та В.С. Пікельної». Розглядаються соціальні та психолого-педагогічні проблеми професійної підготовки молоді, управління та моніторинг у професійній освіті, сучасні інноваційні технології в системі підготовки майбутніх фахівців професійної освіти, вимоги Нової Української школи до якісної підготовки майбутнього вчителя трудового навчання та технології, застосування інформаційно-комунікативних технологій у підготовці фахівців з готельно-ресторанної справи. Збірник призначений для науковців, викладачів, аспірантів, здобувачів вищої освіти, вчителів, вихователів дошкільних закладів а також для широкого кола читачів. За достовірність матеріалів та їхню інтерпретацію несуть відповідальність автори та наукові керівники.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
2

Соловйов, В. М. Індустрія 4.0 і проблеми освіти. ПП Щербатих, April 2016. http://dx.doi.org/10.31812/0564/1283.

Full text
Abstract:
В епоху інформаційного суспільства, розвитку концепції Індустрії 4.0, найбільш онкурентоспроможними виявляться вузи, здатні втілити ідеї створення smart-університету. Вони можуть скласти базу для реалізації в Україні концепцій smart-освіти, smart-економіки і smart-суспільства. Для переходу вузу до розряду smart-університетів необхідно: - зміна організаційної структури вузу з переходом до децентралізованих моделей системи управління і процесного управління; - використання в освітньому процесі інноваційних інформаційно-комунікаційних технологій, що дозволяють перейти від традиційної системи дистанційної освіти до гнучкої системи формування індивідуалізованих освітніх траєкторій з використанням освітнього контенту кращих світових і вітчизняних університетів, що знаходиться у відкритому доступі; - використання в управлінні науково-освітнім процесом і вузом в цілому сучасних керуючих і аналітичних інформаційних систем і відповідної інфраструктури, що забезпечують реалізацію ідей Індустрії 4.0 стосовно вищого навчального закладу.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
3

Соловйов, Володимир Миколайович, and Наталя Анатоліївна Хараджян. Курс «Моделювання економіки» як один із засобів фундаменталізації підготовки майбутніх економістів. Міністерство регіонального розвитку та будівництва України, September 2009. http://dx.doi.org/10.31812/0564/1137.

Full text
Abstract:
Передумовою забезпечення фундаменталізації професійного навчання є створення нових навчальних дисциплін (або перебудова існуючих), якісно відмінних від традиційних за структурою та змістом своєю спрямованістю на узагальнені, універсальні знання, формування фахівця нової формації, загальної культури і розвиток наукового мислення. В структурі економічної освіти курс «Моделювання економіки» забезпечує формування системи теоретичних знань та практичних навичок щодо моделювання структурних і динамічних властивостей економічних систем як засобу дослідження та управління складними явищами у макро-, мезо- й мікроекономічних системах. Компетентності, що формуються в процесі навчання курсу «Моделювання економіки», необхідні майбутньому фахівцю з економіки для створення та застосування моделей ринкової динаміки. Фундаментальні науки (зокрема, фізика) надають математичній економіці ефективні методи аналізу економічних даних та прогнозування економічних показників, що наприкінці ХХ ст. породило новий напрям досліджень – еконофізику. На нашу думку, зміст фундаменталізованого курсу «Моделювання економіки» повинен базуватися на поняттях еконофізики: складних динамічних систем (як неперервних, так і дискретних), теорії хаосу та фрактальної динаміки, тому що саме ці поняття створюють фундаментальне ядро сучасної математичної економіки. При вивченні фундаменталізованого курсу «Моделювання економіки» доцільно використовувати такі кросплатформенні системи комп’ютерної математики, як Matlab, Maxima та SAGE. Застосування SAGE дозволяє об’єднати можливості Matlab та Maxima в єдиному діяльнісному Web-середовищі та створює умови для активного застосування інноваційних технологій електронного, дистанційного та мобільного навчання.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
We offer discounts on all premium plans for authors whose works are included in thematic literature selections. Contact us to get a unique promo code!

To the bibliography