Academic literature on the topic 'Функціонування станції технічного обслуговування'

Create a spot-on reference in APA, MLA, Chicago, Harvard, and other styles

Select a source type:

Consult the lists of relevant articles, books, theses, conference reports, and other scholarly sources on the topic 'Функціонування станції технічного обслуговування.'

Next to every source in the list of references, there is an 'Add to bibliography' button. Press on it, and we will generate automatically the bibliographic reference to the chosen work in the citation style you need: APA, MLA, Harvard, Chicago, Vancouver, etc.

You can also download the full text of the academic publication as pdf and read online its abstract whenever available in the metadata.

Journal articles on the topic "Функціонування станції технічного обслуговування"

1

Волох, Олександр, and Вадим Нероба. "РОЗРАХУНОК ТЕРМІНІВ ПРОВЕДЕННЯ ТЕХНІЧНИХ ОБСЛУГОВУВАНЬ МАШИН ІНЖЕНЕРНОГО ОЗБРОЄННЯ ЗА КРИТЕРІЄМ ЕФЕКТИВНОСТІ ФУНКЦІОНУВАННЯ." Збірник наукових праць Національної академії Державної прикордонної служби України. Серія: військові та технічні науки 86, no. 4 (April 16, 2022): 129–42. http://dx.doi.org/10.32453/3.v86i4.892.

Full text
Abstract:
Виконання сучасних вимог до якості та технічного рівня військової техніки і отримання на основі цього найбільшої її ефективності можливо при максимальному використанні конструктивних, виробничих та експлуатаційних способів забезпечення якості виробів. Основним показником ефективності машин інженерного озброєння є ступінь виконання завдання, який залежить як від рівня їх безвідмовності, закладеного в конструкцію під час виробництва, так і від часу, проведеного у працездатному стані. Тому слід вважати, що чим більше часу машина проведе у працездатному стані і менше – у станах, обумовленими простоями через профілактично-відновлювальні роботи, тим вища якість (ефективність) її функціонування. Під час аналізу систем експлуатації виробів військового призначення виникає задача визначення оптимальних значень термінів проведення планових профілактичних заходів для підтримання заданого рівня працездатності. У статті отримано розрахункове співвідношення для визначення періодичності технічних обслуговувань за критерієм ефективності функціонування машин інженерного озброєння. Для формального опису ефективності функціонування машини введено поняття локальної та інтегральної ефективностей функціонування. Локальна ефективність являє собою ступінь виконання завдання машиною за короткий проміжок часу і залежить від безвідмовності машини та витрат часу на профілактично-відновлювальні роботи. Відповідно, інтегральна ефективність характеризує ступінь виконання завдання за час (період) експлуатації машини. Таке розрахункове співвідношення показує зміну інтегральної ефективності під час використання стратегії технічного обслуговування із проведенням тільки відновлювальних робіт (після відмови) та із проведенням, крім цього, планово-попереджувальних робіт. Визначення оптимальної періодичності технічного обслуговування машини проводиться за умови максимізації інтегральної ефективності. Оригінальність цієї методики полягає у можливості корегування існуючих періодичностей технічного обслуговування та визначенні нових при заданій їх кількос
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
2

МОНАСТИРСЬКИЙ, Юрій, Олена МАКСИМОВА, Володимир ПОТАПЕНКО, and Іван МАКСИМЕНКО. "АНАЛІЗ АДЕКВАТНОСТІ МОДЕЛІ ТЕХНІЧНОЇ ЕКСПЛУАТАЦІЇ СИСТЕМИ ТЕХНОЛОГІЧНОГО АВТОТРАНСПОРТУ." СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ В МАШИНОБУДУВАННІ ТА ТРАНСПОРТІ 2, no. 15 (November 26, 2020): 79–87. http://dx.doi.org/10.36910/automash.v2i15.395.

Full text
Abstract:
Технічна експлуатація кар'єрних самоскидів є важливою складовою експлуатації промислового транспорту. Рівень організації технічного обслуговування й ремонту (ТОР) системи технологічного автотранспорту (СТА) визначає ефективність транспортування гірничої маси і є умовою досягнення тривалого строку служби машин. Оптимальна організація ТОР можлива за умови проведення системного аналізу, розробки математичної моделі СТА, алгоритму і методики управління процесами планових впливів на кожну машину. Аналіз існуючих моделей виявив ряд недоліків, яких позбавлена створена комплексна математична модель технічної експлуатації системи технологічного автотранспорту, що визначає місце і стан кожного автосамоскида у просторах втрати, підтримання і відновлення працездатності, дозволяє описати процес експлуатації машин із урахуванням усіх технологічних та ресурсних станів техніки, переходів між ними, одночасно досягнувши мінімальних витрат на технічну експлуатацію промислового автотранспорту. Перед розробкою алгоритму оптимального керування та методики його запровадження, необхідно переконатися в адекватності комплексної математичної моделі та її придатності до відображення виробничих процесів на практиці. Виконана параметрична ідентифікація моделі, в ході якої отримана збіжність нормативних та розрахованих статистичними і чисельними методами значень параметрів СТА, котра дозволила зробити висновок, що синтезовано адекватну математичну модель технічної експлуатації системи технологічного автотранспорту, яку цілком можливо застосовувати для оптимізації її функціонування. Розраховані оптимальні керуючі впливи у вигляді інтенсивності планових впливів ТОР на кар'єрні самоскиди та інтенсивностей переходів зі станів планових технічних обслуговувань, ремонтів і поточного ремонту машини у стан роботи дозволяють розробити алгоритм і методику динамічного коригування параметрів ТОР кожного автосамоскида, які стануть надійним інструментарієм для створення адаптивної системи технічної експлуатації кар'єрних самоскидів.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
3

БАРАНОВ, Андрій, Юрій БАРАНОВ, Віталій ІВАНСЬКИЙ, and Валерій МАЛЮК. "АНАЛІЗ ФАКТОРІВ, ЯКІ ВПЛИВАЮТЬ НА ЕФЕКТИВНІСТЬ ФУНКЦІОНУВАННЯ СИСТЕМИ ТЕХНІЧНОГО ОБСЛУГОВУВАННЯ І РЕМОНТУ МАШИН ІНЖЕНЕРНОГО ОЗБРОЄННЯ." Збірник наукових праць Національної академії Державної прикордонної служби України. Серія: військові та технічні науки 81, no. 3 (September 17, 2020): 281–90. http://dx.doi.org/10.32453/3.v81i3.476.

Full text
Abstract:
Стаття підготовлена на актуальну тему, що пов’язана з підвищенням ефективності функціонування системи технічного обслуговування і ремонту машин інженерного озброєння. Проблема підтримання технічного стану машин інженерного озброєння на належному рівні та за необхідністю своєчасне її відновлення одна з найбільш важливих. Тому пошук шляхів підвищення ефективності функціонування системи технічного обслуговування і ремонту машин інженерного озброєння забезпечить в подальшому ефективне її використання за призначенням, як в мирний час ,так і в бойових умовах. На даний час проблема наявності запасних частин в ремонтних підрозділах – одна з найбільш важливих, оскільки своєчасне забезпечення або наявність необхідної кількості та номенклатури запасних частин дає ремонтним підрозділам можливість швидкого проведення робіт з технічного обслуговування і ремонту машин інженерного озброєння та, відповідно, забезпечення їх ефективного використання за призначенням, як в мирний час так і в бойових умовах Метою статті є проведення аналізу факторів, які впливають на ефективність функціонування системи технічного обслуговування і ремонту машин інженерного озброєння. Фактором називають обставини, що визначають причинно-наслідкові зв’язки в процесі який розглядається. Фактори які впливають на технічний стан машин інженерного озброєння у ході використання їх за призначенням, відповідним чином впливають і на саму систему технічного обслуговування і ремонту. Умовно їх можливо поділити на зовнішні і внутрішні. До зовнішніх факторів, які впливають на функціонування системи технічного обслуговування і ремонту машин інженерного озброєння належать: особливості застосування машин інженерного озброєння при виконанні задач інженерного забезпечення бою в сучасних умовах; можливості противника щодо ураження як машин інженерного озброєння, так і сил та засобів технічного обслуговування і ремонту; фізико-географічні та кліматичні умови району виконання бойових задач. Таким чином, всі вище перераховані фактори, в більшій чи меншій ступені, впливають на необхідність розробки організаційних та технічних заходів щодо підвищення ефективності функціонування системи технічного обслуговування і ремонту машин інженерного озброєння. Ці заходи можуть оцінюватися тривалістю проведення робіт з технічного обслуговування і ремонту машин інженерного озброєння, яка в свою чергу є оціночними показниками функціонування системи технічного обслуговування і ремонту машин інженерного озброєння.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
4

МОНАСТИРСЬКИЙ, Юрій, Ігор БОНДАР, and Володимир СІСТУК. "МАТЕМАТИЧНІ МОДЕЛІ ФУНКЦІОНУВАННЯ ПІДПРИЄМСТВ ТЕХНІЧНОГО СЕРВІСУ КАР’ЄРНИХ АВТОСАМОСКИДІВ." СУЧАСНІ ТЕХНОЛОГІЇ В МАШИНОБУДУВАННІ ТА ТРАНСПОРТІ 2, no. 13 (December 4, 2019): 124–30. http://dx.doi.org/10.36910/automash.v2i13.95.

Full text
Abstract:
Представлені економіко-математичні моделі функціонування, розміщення і спеціалізації підприємств технічного сервісу кар’єрних автосамоскидів, які на відміну від аналогічних моделей функціонування підприємств технічного сервісу автомобілів враховують проведення робіт з технічного обслуговування та ремонту кар’єрних автосамоскидів в місці їх експлуатації, а ремонт вузлів та агрегатів – на спеціалізованих підприємствах дозволяють мінімізувати витрати на технічний сервіс кар’єрних автосамоскидів.Ключові слова: кар’єрний автосамоскид, технічне обслуговування, ремонт, економіко-математичне моделювання.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
5

Shostak, V. V., L. D. Zahvoyska, and R. V. Pavlyuk. "Оптимізація характеристик функціонування цехової служби технічного обслуговування деревообробного обладнання." Scientific Bulletin of UNFU 29, no. 1 (February 28, 2019): 83–86. http://dx.doi.org/10.15421/40290118.

Full text
Abstract:
Представлено подальший розвиток методики оптимізації характеристик цехової служби технічного обслуговування деревообробного обладнання. Теоретичною основою слугує теорія масового обслуговування. Потік відмов деревообробного обладнання розглянуто як однорідний, стаціонарний, без післядії. Такий потік називають найпростішим або пуасонівським. Цехову службу технічного обслуговування обладнання розглянуто як систему масового обслуговування, прийнявши, що інтенсивність відмов та інтенсивність обслуговування є постійними величинами. За відомими з теорії масового обслуговування залежностями визначено: середню довжину черги на обслуговування Мо; середню кількість замовлень Nз; середня кількість вільних робітників No; коефіцієнт простою робітників Ко; коефіцієнт простою замовлень Коз; коефіцієнт зайнятості робітників Кз. За мету оптимізації прийнято мінімум простоїв обладнання. За функцію мети оптимізації прийнято суму протилежних за характером зміни складових F = Мо + Nз + No ® min. Встановлено залежності характеристик функціонування цехової служби технічного обслуговування від кількості робітників бригади ремонтників. Дослідження функції мети на екстремум дає змогу визначити оптимальну чисельність робітників. Приклад розрахунку наведено для меблевого цеху на 25 одиниць обладнання.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
6

Дакі, О., and Сю Бойко. "МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ СИСТЕМ СУДНОВИХ КОМПЛЕКСІВ." Vodnij transport, no. 1(29) (February 26, 2020): 124–31. http://dx.doi.org/10.33298/2226-8553.2020.2.30.14.

Full text
Abstract:
З урахуванням недоліків існуючих моделей функціонування об'єктів експлуатації розроблені вимоги до математичної моделі процесу технічної обслуговування і ремонту об'єктів судового обладнання суден. На підставі розроблених вимог обґрунтовані клас моделі та метод моделювання. У статті наведені способи визначення середнього часу відновлення об'єкту суднового обладнання в експлуатуючої організації, а також особливості розроблення математичної моделі процесу технічного обслуговування та ремонту об'єктів суднових комплексів, що дозволяє отримати кінцеві аналітичні вирази для розрахунків відповідних показників ефективності процесу. Перспективними напрямками подальших досліджень у зазначеній сфері може бути широке коло питань щодо розроблення науково-методичного апарату технічного прогнозування з урахуванням специфіки застосування суднового обладнання в різноманітних умовах використання. Ключові слова: ефективність експлуатації, суднові комплекси, моделювання
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
7

Дакі, О., and Сю Бойко. "МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ СИСТЕМ СУДНОВИХ КОМПЛЕКСІВ." Vodnij transport, no. 1(29) (February 26, 2020): 124–31. http://dx.doi.org/10.33298/2226-8553.2020.1.29.14.

Full text
Abstract:
З урахуванням недоліків існуючих моделей функціонування об'єктів експлуатації розроблені вимоги до математичної моделі процесу технічної обслуговування і ремонту об'єктів судового обладнання суден. На підставі розроблених вимог обґрунтовані клас моделі та метод моделювання. У статті наведені способи визначення середнього часу відновлення об'єкту суднового обладнання в експлуатуючої організації, а також особливості розроблення математичної моделі процесу технічного обслуговування та ремонту об'єктів суднових комплексів, що дозволяє отримати кінцеві аналітичні вирази для розрахунків відповідних показників ефективності процесу. Перспективними напрямками подальших досліджень у зазначеній сфері може бути широке коло питань щодо розроблення науково-методичного апарату технічного прогнозування з урахуванням специфіки застосування суднового обладнання в різноманітних умовах використання. Ключові слова: ефективність експлуатації, суднові комплекси, моделювання
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
8

Бойко, С. О., and О. А. Дакі. "МАТЕМАТИЧНА МОДЕЛЬ ФУНКЦІОНАЛЬНИХ СИСТЕМ СУДНОВИХ КОМПЛЕКСІВ." Vodnij transport, no. 1(29) (February 27, 2020): 124–31. http://dx.doi.org/10.33298/2226-8553/2020.1.29.14.

Full text
Abstract:
З урахування недоліків існуючих оделей функціонування об'єктів експлуатації розроблені ви оги до ате атичної оделі процесу технічної обслуговування і ре онту об'єктів судового обладнання суден. На підставі розроблених ви ог обґрунтовані клас оделі та етод оделювання.У статті наведені способи визначення середнього часу відновлення об'єкту суднового обладнання в експлуатуючої організації, а також особливості розроблення ате атичної оделі процесу технічного обслуговування та ре онту об'єктів суднових ко плексів, що дозволяє отри ати кінцеві аналітичні вирази для розрахунків відповідних показників ефективності процесу.Перспективни и напря ка и подальших досліджень у зазначеній сфері оже бути широке коло питань щодо розроблення науково- етодичного апарату технічного прогнозування з урахування специфіки застосування суднового обладнання в різно анітниху овах використання.Ключові слова:ефективність експлуатації, суднові ко плекси, оделювання
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
9

Shlionchak, І. А., and O. Yu Lukianchenkо. "ФОРМУВАННЯ АЛЬТЕРНАТИВНИХ СТРАТЕГІЙ УПРАВЛІННЯ ВИРОБНИЧИМИ ПРОЦЕСАМИ АВТОТРАНСПОРТНОГО ПІДПРИЄМСТВА." Transport development, no. 3(10) (November 18, 2021): 71–80. http://dx.doi.org/10.33082/td.2021.3-10.06.

Full text
Abstract:
Вступ. Зміна економічної політики України e сфері ринкових відносин за умови процесу євроінтеграції, а також швидка приватизація підприємств істотним чином змінили систему перевізного процесу, зокрема ефективність роботи авто- мобільного транспорту. На сьогодні автотранспортні підприємства працюють в умовах відсутності централізованих замовлень, що викликає певну нестабіль- ність формування обсягів їх послуг протягом запланованого періоду. Результатом такої роботи є невпевненість підприємств в досягненні позитивних результатів їхньої виробничо- господарської діяльності. Спостерігається відповідне зростан- ня та ризик їх стійкого функціонування на конкурентному ринку. Незважаючи на надану свободу вибору з безлічі альтернативних стратегій розвитку, необхідно застосовувати такі стратегічні рішення, які б забезпечили підприємствам ста- більні умови їх діяльності. В роботі пропонується застосувати шість стратегій управління для підвищення ефективності роботи автотранспортного підпри- ємства. Метою роботи є дослідження стратегій рішення локального завдан- ня автотранспортного підприємства, а саме: забезпечення ефективності та якості робіт з технічного обслуговування рухомого складу шляхом формування організаційних і управлінських рішень у відповідних проєктах. Результати. Про- ведені дослідження дали можливість запропонувати шість стратегій управлін- ня автотранспортним підприємством для покращення його господарської діяль- ності. Висновки. Розроблені стратегії, що пропонуються в роботі, дають змогу отримати набір керованих дій залежно від реального стану системи технічного обслуговування. Таким чином, обираючи відповідні стратегії на підставі прийня- того критерію оптимальності, є можливість керувати виробничими процесами технічного обслуговування у відповідних проєктах залежно від фактичного пробі- гу рухомого складу, необхідності забезпечення технологічного процесу перевезень та забезпечення максимального завантаження зони технічного обслуговування.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
10

Радіонов, О. В., Н. В. Тарельнік, and М. Ю. Думанчук. "ВПЛИВ ОРГАНІЗАЦІЇ ТЕХНІЧНОГО СЕРВІСУ НА ЕКОЛОГІЧНУ БЕЗПЕКУ СИСТЕМИ «ЛЮДИНА-МАШИНА-ДОВКІЛЛЯ»." Bulletin of Sumy National Agrarian University. The series: Mechanization and Automation of Production Processes, no. 2 (44) (May 5, 2022): 35–40. http://dx.doi.org/10.32845/msnau.2021.2.8.

Full text
Abstract:
В статті розглянуто питання підвищення екологічної безпеки технічних систем шляхом вдосконалення їх технічного сервісу. Розглянуто вплив комплексу заходів з техніного обслуговування обладнання на надійність функціонування технічних систем. Приділена увага питанням модернізації технологічного устаткування, що забезпечує поліпшення властивостей системи в жорстких умовах існуючої конструкції. Представлено досвід модернізаціїї електродвигунів шляхом застосування магніторідинних герметизирующих комплексів. Запропоновано варіант модернізації підшипникових вузлів насосних та компресорних агрегатів шляхов формування комплексних електроіскрових покриттів на елементах підшипників ковзання.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles

Dissertations / Theses on the topic "Функціонування станції технічного обслуговування"

1

Антонюк, Валентин Юрійович. "Статистична імітаційна модель функціонування станції технічного обслуговування." Магістерська робота, Хмельницький національний університет, 2020. http://elar.khnu.km.ua/jspui/handle/123456789/9497.

Full text
Abstract:
Розглядається моделювання стохастичних виробничих процесів на підприємстві автосервісу з метою підвищення їх ефективності, вибору оптимальної стратегії й методів керування при заданих умовах функціонування системи ремонту. Для пошуку оптимального технічного розв'язку використовується метод імітаційного моделювання.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
2

Гонтар, Д. А. "Будівництво станції технічного обслуговування в м. Чернігів." Thesis, Чернігів, 2021. http://ir.stu.cn.ua/123456789/25320.

Full text
Abstract:
Гонтар, Д. А. Будівництво станції технічного обслуговування в м. Чернігів : випускна кваліфікаційна робота : 192 «Будівництво та цивільна інженерія» / Д. А. Гонтар ; керівник роботи Т. Р. Ганєєв ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра технологій зварювання та будівництва . – Чернігів, 2021. – 124 с.
Метою кваліфікаційної роботи магістра є розробка та проектування сучасної станції технічного обслуговування, що відповідає міжнародним стандартам якості. Дипломний проект складається з змісту, анотації вступу, п’яти розділів, висновків, списку використаної літератури та додатків. У першому розділі викладено основні вимоги до проекту та архітектурно-будівельні рішення. У другому розділі наведені основні розрахунки. У третьому розділі детально описана технологія виробництва та основні потреби у ресурсах і механізмах. У четвертому розділі наведені основні техніко-економічні показники та кошторисна документація. У п’ятому розділі описано особливості охорони праці на СТО та детальна інструкція при виконанні будівельно-монтажних робіт.
The purpose of the master's qualification work is to develop and design a modern maintenance station that meets international quality standards. The diploma project consists of a table of contents, annotation of the introduction, five chapters, conclusions, a list of references and appendices. The first section sets out the basic requirements for the project and architectural and construction solutions. The second section presents the basic calculations. The third section describes in detail the production technology and basic needs for resources and mechanisms. The fourth section presents the main technical and economic indicators and cost documentation. The fifth section describes the features of labor protection at the service station and detailed instructions for construction and installation work.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
3

Копил, М. О., and Дмитро Леонідович Орловський. "Узагальнена бізнес-структура станції технічного обслуговування автомобілів." Thesis, НТУ "ХПІ", 2017. http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/38203.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
4

Мороз, В. А. "Web-орієнтована інформаційна система підтримки роботи станції технічного обслуговування." Thesis, Чернігів, 2021. http://ir.stu.cn.ua/123456789/22993.

Full text
Abstract:
Мороз В. А. Web-орієнтована інформаційна система підтримки роботи станції технічного обслуговування : дипломна робота : 123 - Комп’ютерна інженерія / В. А. Мороз ; керівник роботи В. В. Казимир ; НУ "Чернігівська політехніка", кафедра Інформаційних та комп’ютерних систем. - Чернігів, 2021. - 68 с.
У зв’язку із збільшенням кількості автомобілів у світі, виникає необхідність технічного обслуговування авто. Для цього були створенні СТО - станції технічного обслуговування. Станція технічного - підприємство, що надає послуги з технічного обслуговування і ремонту автомобільного транспорту, а також встановленню додаткового обладнання.[11] Існують як спеціалізовані СТО, які надають обмежений набір послуг, так і загальні. Перші як правило є невеликими станціями тільки із спеціалізованим обладнанням, тоді як другі потребують не тільки більше площі, а і ширшого переліку персоналу. Також серед СТО можна виділити авторизовані сервісні центри офіційних дилерів. Ремонт і обслуговування авто тільки у цих центрах зберігає гарантію дилера на автомобіль. [13] В лексиконі існує таке поняття як "гаражні СТО". Під цим терміном мається на увазі автомайстри, які працюють самі і, не маючи змоги орендувати відповідне приміщення, надають послуги з ремонту та обслуговуванню у своїх власних чи орендованих гаражах у гаражно-будівельних кооперативах. Сучасні СТО, можуть надавати послуги якісно і швидко тільки у випадку, якщо у них є свій склад запчастин і комплектуючих. Як правило, на сучасних СТО є окрема кімната для відпочинку клієнтів, обладнана телевізорами, а також іноді і дисплеями, де видно процес ремонту автомобіля, орієнтовний час закінчення робіт, сповіщення про закінчення роботи та ін.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
5

Григоренко, О. А. "Веб-орієнтована інформаційна система комплексного обслуговування автомобілів із аналітичною підсистемою підбору станції технічного обслуговування." Master's thesis, Сумський державний університет, 2021. https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/81419.

Full text
Abstract:
Кваліфікаційну роботу магістра присвячено розробці веб-орієнтованої інформаційної системи комплексного обслуговування автомобілів із аналітичною підсистемою підбору станції технічного обслуговування для спрощення взаємодії між власниками авто та компаніями. У роботі проведено аналіз предметної області та останніх досліджень, здійснено постановку задач, визначено засоби реалізації й виконано планування та проектування робіт. Виконано проектування інформаційної системи, продемонстровано хід реалізації та приклади програмного коду. Після реалізації проведено тестування та демонстрація роботи функцій системи. Результатом роботи є веб-орієнтована інформаційна система комплексного обслуговування автомобілів.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
6

Ремінник, Олег Олегович, and Oleg Reminnyk. "Розробка та дослідження інформаційної системи для обліку діяльності станції технічного обслуговування автомобілів." Master's thesis, Тернопіль, ТНТУ, 2019. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/29784.

Full text
Abstract:
Роботу виконано на кафедрі ком’пютерно-інтегрованих технологій Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя Міністерства освіти і науки України Захист відбудеться 26 грудня 2019 р. о 12 .30 годині на засіданні екзаменаційної комісії № 45 у Тернопільському національному технічному університеті імені Івана Пулюя за адресою: 46001, м. Тернопіль, вул.Руська, 56, навчальний корпус №1, ауд. 401
Ремінник О.О. Розробка та дослідження інформаційної системи для обліку діяльності станції технічного обслуговування автомобілів. 151 – Автоматизація та комп’ютерно-інтегровані технології. – Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя. – Тернопіль, 2019. В магістерській роботі було проведено проектування і створення інформаційної системи для обліку діяльності станції технічного обслуговування автомобілів. Описано загальну схему функціонування такої системи, пояснено процес створення бази даних, а також показано основні етапи створення прикладної клієнтської програми. Оптимізовано роботу системи для забезпечення нормального режиму роботи. Reminnyk O.O. Development and research of an information system for accounting of the activity of a car service station. 151 - Automation and computer integrated technologies. - Ternopil Ivan Pulyuy National Technical University. - Ternopil, 2019. In the master's work was carried out the design and creation of an information system to account for the activity of the car maintenance station. The general scheme of operation of such a system is described, the process of creating a database is explained, as well as the basic stages of creating an application client are shown. System performance is optimized to ensure normal operation.
Вступ 7 1. Аналітична частина 8 1.1. Аналіз відомих технічних рішень з питань автоматизації обліку діяльності станції технічного обслуговування автомобілів 8 1.2. Обгрунтування актуальності розробки інформаційної системи 13 1.3. Відомості про об'єкт автоматизації 15 2. Технологічна частина 16 2.1. Найменування та область застосування 16 2.2. Структура бази даних інформаційної системи 17 3. Конструкторська частина 24 3.1. Оргaнізaція роботи інформaційної системи 24 3.2. Створення бaзи дaних 26 3.3. Створення клієнтської прогрaми 32 4. Спеціальна частина 71 4.1. Інтегроване середовище розробки Delphi. 71 4.2. Головне меню програми 73 4.3. Вікно палітри компонентів 74 5. Науково – дослідна частина 80 5.1. Характеристика об’єкту дослідження 80 5.2. Програма і методика теоретичних і експериментальних досліджень 81 5.3. Обробка результатів досліджень 84 5.4. Аналіз і узагальнення отриманої інформації 91 6. Обгрунтування економчіної ефективності 94 6.1. Економічне обгрунтування розробки та впровадження програми 94 6.2. Побудова сіткового графа 99 6.3. Розрахунок параметрів сіткового графіка 100 6.4. Висновки 101 7. Охорона праці та безпека в надзвичайних ситуаціях 102 7.1. Вплив шуму на організм людини і розроблення заходів по зниженню рівня шуму 102 7.2. Заходи, що покращують умови праці оператора 104 7.3. Заходи щодо охорони навколишнього середовища 109 7.4. Розрахунок аерації виробничого приміщення 110 7.5. Пожежна профілактика 113 8. Екологія 115 8.1. Актуальність охорони навколишнього середовища 115 8.2. Вимоги до моніторів ВДТ і ПЕОМ 116 8.3. Електромагнітне забруднення довкілля, його вплив на людину. Шляхи його зменшення 119 Висновки 124 Перелік посилань ……………………………………………………………….125 Додатки…………………………………………………….………………..…127
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
7

Михайлишин, Дмитро Андрійович, and D. A. Mykailyshyn. "Проект дільниці станції технічного обслуговування (СТО) для переобладнання та технічного обслуговування газо-балонного обладнання автомобілів ЗАЗ Lanos з дослідженням впливу виду палива на його експлуатаційні характеристики." Thesis, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19173.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
8

Явтушенко, О. Ю. "Економічне обґрунтування проекту створення станції технічного обслуговування агропромислової техніки." Thesis, 2020. http://dspace.oneu.edu.ua/jspui/handle/123456789/11817.

Full text
Abstract:
У роботі розглядаються теоретичні аспекти відкриття власної справи у сфері обслуговування агропромислової техніки, умови організації та здійснення підприємницької діяльності. Проаналізовано тенденції розвитку станцій технічного обслуговування техніки, попит та пропозиції на даному сегменті ринку, оцінка конкурентних переваг, стартові та поточні витрати на функціонування підприємства, прибуток від реалізації, показники економічної ефективності та виникнення можливих ризиків. Запропоновано створення станції технічного обслуговування агропромислової техніки в місті Одеси.
The paper considers the theoretical aspects of starting your own business in the field of maintenance of agricultural machinery, the conditions of organization and implementation of entrepreneurial activity. Trends in the development of equipment maintenance stations, supply and demand in this market segment, assessment of competitive advantages, start-up and running costs of the enterprise, profit from sales, indicators of economic efficiency and the emergence of possible risks are analyzed. It is proposed to create a service station for agricultural machinery in the city of Odessa.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
We offer discounts on all premium plans for authors whose works are included in thematic literature selections. Contact us to get a unique promo code!

To the bibliography