Dissertations / Theses on the topic 'Послуги в мережі Інтернет'

To see the other types of publications on this topic, follow the link: Послуги в мережі Інтернет.

Create a spot-on reference in APA, MLA, Chicago, Harvard, and other styles

Select a source type:

Consult the top 50 dissertations / theses for your research on the topic 'Послуги в мережі Інтернет.'

Next to every source in the list of references, there is an 'Add to bibliography' button. Press on it, and we will generate automatically the bibliographic reference to the chosen work in the citation style you need: APA, MLA, Harvard, Chicago, Vancouver, etc.

You can also download the full text of the academic publication as pdf and read online its abstract whenever available in the metadata.

Browse dissertations / theses on a wide variety of disciplines and organise your bibliography correctly.

1

Рудник, М. О. "Удосконалення стратегії просування бренду у соціальній мережі." Master's thesis, Сумський державний університет, 2021. https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/86856.

Full text
Abstract:
Актуальність теми обумовлена тим, що на сьогоднішній день Інтернет дав можливість просувати товари та послуги менш витратними способами, залучати аудиторію із раніше недоступних територій. Мета роботи – визначити комплекс маркетингових умов розробки програми просування пекарні-кондитерської у соціальних мережах. Завдання роботи: провести огляд теоретичних підходів до розробки програми інтернет-просування, визначити сучасні тенденції в організації інтернет-просування, встановити тенденції розвитку ринку кондитерських у м. Львів, визначити маркетингові можливості досліджуваної пекарні на ринку Львова, розробити систему просування пекарнікондитерської у соціальних мережах за допомогою інструментів інтернет-маркетингу. Об'єктом дослідження є пекарня-кондитерська «Львівські пляцки». Наукова новизна дослідження: розроблено маркетинговий комплекс для просування пекарні-кондитерської «Львівські пляцки» у соціальних мережах. Практична значимість дослідження полягає в тому, що результати роботи можуть бути застосовані як методичні матеріали при просування продукції за допомогою інтернет-маркетингу.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
2

Конопелько, Г. М. "Використання PR в мережі Інтернет." Thesis, Сумський державний університет, 2014. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/38359.

Full text
Abstract:
Використання PR в Інтернеті може призвести до реальної економії та прибутку. Адже, 10 років тому ми навіть уявити не могли, навіщо нам Інтернет. Адже зараз вже маємо великий прогрес. Саме Інтернет дає нам багато можливостей, наприклад, при покупці чогось або замовлення. певну продукцію, навіть не виходячи з дому. Цим і обумовлюється актуальність теми.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
3

Бойчук, І. В. "Маркетингові дослідження в мережі Інтернет." Thesis, ТОВ «ТД «Папірус», 2011. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/28026.

Full text
Abstract:
Інтернет як середовище і засіб комунікації, що містить великий обсяг інформації, представляє більшість провідних фірм і широке коло споживачів, може стати ефективним інструментом проведення маркетингових досліджень. Інтернет дозволяє проводити як первинні маркетингові дослідження, засновані безпосередньо на первинних даних, які отримані під час проведення фірмою власних досліджень у мережі, так і вторинні дослідження, базою яких є дані, опубліковані в Інтернеті, або на іншій інформації, що непрямо стосується сфери проведеного фірмою спеціалізованого дослідження. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/28026
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
4

С, Краліна Г. "Пошукові механізми в мережі інтернет." Thesis, Київ, Національний авіаційний університет, 2011. http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/18833.

Full text
Abstract:
Засоби пошуку та структурування, пошукові механізми, такі як агенти, павуки, кроулери та роботи, використовуються для збору інформації про документи, що знаходяться в мережі Інтернет. Кожен пошуковий механізм має свій набір правил, що визначають, як збирати документи. Інформаційні ресурси Інтернет поділяються на «видиму» та «невидиму» частини сайтів.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
5

Сковпень, Д. В. "Інформаційний пошук в мережі інтернет." Thesis, Національний авіаційний університет, 2021. https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/54414.

Full text
Abstract:
Використані джерела: 1. Kucheriava О., Bachynska L., Holeho N. Applying an aspectoriented approach when developing an e-commerce system”, International Journal of Emerging Technology and Advanced Engineering, vol. 11, Issue 5, pp 9–16, May 2021.
Перехід до інформаційного суспільства XXI століття породив безпрецедентне зростання обсягів і концентрації інформації в глобальних комп'ютерних мережах. Це різко загострило проблему створення інформаційно-пошукових систем (ІПС) і їх ефективного використання. Історія автоматизованих інформаційно-пошукових систем обчислюється півстоліття. Типова ІПС перших років - це людиномашинна система, де аналіз і опис змісту документів (індексування) виконується вручну, а пошуки проводяться машиною.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
6

Гавриш, А. В., and Тетяна Миколаївна Куценко. "Маркетингові комунікації в мережі інтернет." Thesis, Національний технічний університет "Харківський політехнічний інститут", 2019. http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/42546.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
7

Переломов, А. "Соціальні мережі в комунікативному інтернет-просторі." Thesis, Вид-во СумДУ, 2010. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/16285.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
8

Переломов, А. "Соціальні мережі в комунікативному інтернет-просторі." Thesis, Вид-во СумДУ, 2010. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/16552.

Full text
Abstract:
Віртуальна комунікація виходить на новий мобільний рівень і, охоплюючи більшу кількість людей, дає їм можливість не покидати спілкування у віртуальних соціальних мережах за будь-яких обставин. З'являється велика кількість різноманітних соціальних мереж в Інтернеті, а ті, що вже існують, усе більше зміцнюють свої позиції. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/16552
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
9

Переломов, Антон Юрійович, Антон Юрьевич Переломов, and Anton Yuriiovych Perelomov. "Соціальні мережі в комунікативному Інтернет-просторі." Thesis, Видавництво СумДУ, 2010. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/16698.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
10

Рудь, М. П. "Особливості маркетингових досліджень в мережі Інтернет." Thesis, Сумський державний університет, 2014. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37016.

Full text
Abstract:
Маркетингoві дoслiджeння являють сoбoю oдин з ключoвих інcтрументів маркетингoвoї інфoрмаційнoї cиcтеми cучаснoго пiдприємства. Тiльки з їх допoмoгою мoжуть бути вирiшенi такi завдання, як дoслiдження ринку, аналiз cпoживчих переваг, прoгнoз прoдажiв, oцінка ефективнocті реклами і багато інших. Інтернет, як середовище, що містить великий обсяг інфoрмації практичнo у вcіх oблаcтях знань, щo предcтавляє бiльшіcть провідних світових компаній і широкі верстви споживачів, може бути ефективнo викoристаний для прoведення маркетингoвих дoсліджень. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37016
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
11

Топоренко, А. М. "Захист інтелектуальної власності в мережі Інтернет." Thesis, Сумський державний університет, 2016. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/46129.

Full text
Abstract:
Сьогодні комп’ютери і мережеві технології кожного дня все більше розвиваються інформація саме вони та Інтернет є невід’ємною частиною життя теперішнього людства. В Інтернеті можна знайти все, від прогнозу погоди та новин до складних математичних формул та рефератів. Багато хто зловживає цими можливостями. Внаслідок цього увага поліції до діяльності різного роду Інтернет-ресурсів, котрі користуються об’єктами інтелектуальної власності, а саме: музичними творами, фото та відео зображеннями, рефератами, статтями тощо.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
12

Тихомиров, О. О., and В. В. Журавльова. "ЗАХИСТ АВТОРСЬКИХ ПРАВ В МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ." Thesis, Юридична наука і практика: виклики часу:[Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції. Т ІІ, м. Київ, Національний авіаційний університет], 2015. http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/13559.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
13

Ковальчук, К. С. "Укладення договору про надання послуг у мережі Інтернет." Thesis, Сумський державний університет, 2016. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/46120.

Full text
Abstract:
Інтернет є не лише новим каналом збуту, а й новим ринком, на якому разом з реально існуючими представлені електронні продукти, в тому числі і послуги. Послуга – це товар особливого виду, діяльність, благо, що задовольняє потреби індивіда, виробництва або суспільства, має споживчу цінність і вартість, результат якої може мати матеріальний і нематеріальний характер.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
14

Сичов, Д. О. "Використання нових методів просування в мережі інтернет." Thesis, Київський національний університет технологій та дизайну, 2018. https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/11081.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
15

Вождаєв, А. Ю. "Захист прав інтелектуальної власності в мережі інтернет." Master's thesis, Сумський державний університет, 2019. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/76824.

Full text
Abstract:
В Україні значна увага приділяється питанням захисту авторських прав та суміжних прав в Інтернеті. Протягом значного періоду тривали наукові дискусії та публічні дискусії з питань правового регулювання захисту авторських прав та суміжних прав в Інтернеті, встановлення відповідальності за осіб, які незаконно поширюють авторські та суміжні права в Інтернеті без дозволу авторських прав власники.
В Украине значительное внимание уделяется вопросам защиты авторских прав и смежных прав в Интернете. В течение значительного периода продолжались научные дискуссии и публичные дискуссии по вопросам правового регулирования защиты авторских прав и смежных прав в Интернете, установление ответственности за лиц, незаконно распространяют авторские и смежные права в Интернете без разрешения авторских прав владельцы.
In Ukraine, much attention is paid to copyright and related rights issues on the Internet. Scientific discussions and public debates over the legal regulation of copyright and related rights protection on the Internet continued, and liability for individuals who illegally distributed copyright and related rights on the Internet without the copyright of the owners continued for a considerable period.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
16

Голодна, А. С. "Проблеми захисту авторського права в мережі інтернет." Thesis, Сумський державний університет, 2017. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/66210.

Full text
Abstract:
Технiчний прoгрес, щo спoстерiгaвся у XX ст., суттєвo вдoскoнaлив oхoрoну aвтoрськoгo й сумiжних прaв. Пoпри те вiн принiс i нoвi глoбaльнi прoблеми, щo нa сьoгoднi ще не знaйшли свoгo вирiшення. I oснoвнoю прoблемoю нa сьoгoднi зaлишaється зaхист aвтoрських i сумiжних прaв в мережi Iнтернет. Ці питання через їх актуальність стають предметом дослідження вчених, але багато проблем не знайшли свого вирішення.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
17

Завгородній, Віктор Анатолійович, Виктор Анатольевич Завгородний, Viktor Anatoliiovych Zavhorodnii, Ольга Петрівна Коньок, Ольга Петровна Конек, and Olha Petrivna Konok. "Культура і майстерність спілкування в мережі Інтернет." Thesis, Сумський державний університет, 2014. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/37975.

Full text
Abstract:
Останніми роками засвідчується тенденція зо зростання активного спілкування (як професійного, так і особистого) в мережі Інтернет, що пов’язане з розвитком і поширенням цифрових та комп’ютерних технологій. У наш час електронна пошта, різні форуми в мережевому просторі, численні інтернет-журнали і газети, та й сам власне Інтернет стали не менш важливим аспектом повсякденності, ніж телевізор або телефон.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
18

Чорна, Я. В. "Платежі в мережі інтернет: переваги та недоліки." Thesis, Сумський державний університет, 2018. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/66951.

Full text
Abstract:
В результаті неминучості науково-технічного прогресу, віртуальний простір відіграє в нашому суспільстві все більшу роль. Не дивно, що і більшість комерційних операцій у світі тепер відбуваються саме тут. В результаті сформувалася нова сфера суспільних відносин – електронна комерція, де з’явилася нова форма розрахунку – електронні гроші. В свою чергу все більшої актуальності набуває проблема використання технологій Інтернету для обслуговування потреб суспільства, з’ясування їх сутності, в тому числі проведення платежів.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
19

Вернигор, А. Ю. "Захист права інтелектуальної власності в мережі Інтернет." Master's thesis, Сумський державний університет, 2019. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/76156.

Full text
Abstract:
Мережа Інтернет проникла у всі сфери життєдіяльності майже кожного мешканця цивілізованого світу. Всі джерела будь-якої інформації, які до недавнього часу існували лише в аналоговій формі, тепер доступні в цифровій формі вираження. Більшість користувачів Інтернету задля отримання безкоштовного доступу до певного, охоронюваного авторським правом результату творчої або інтелектуальної діяльності усвідомлено порушує авторське право в мережі. Проблема неправомірного розповсюдження об’єктів інтелектуальної власності в мережі є загальною для всіх демократичних правових держав. Вивчення та комплексний аналіз законодавчого регулювання прав інтелектуальної власності в мережі, дослідження міжнародних нормативно-правових актів та їх вплив на національну доктрину дасть змогу оцінити законодавство України в даній сфері, розкрити його недоліки та виробити напрямки удосконалення.
Сеть Интернет проникла во все сферы жизнедеятельности почти каждого жителя цивилизованного мира. Все источники любой информации, которые до недавнего времени существовали лишь в аналоговой форме, теперь доступны в цифровой форме выражения. Большинство пользователей Интернета ради получения бесплатного доступа к определенному, охраняемому авторским правом результату творческой или интеллектуальной деятельности осознанно нарушают авторское право в сети. Проблема неправомерного распространения объектов интеллектуальной собственности в сети является общей для всех демократических правовых государств. Изучение и комплексный анализ законодательного регулирования прав интеллектуальной собственности в сети, исследования международных нормативно-правовых актов и их влияние на национальную доктрину даст возможность оценить законодательство Украины в данной сфере, раскрыть его недостатки и предложить направления усовершенствования.
A network is the Internet got to all spheres of vital functions almost every habitant of the civilized world. All any information generators that till recently existed only in an analog form, now accessible in a digital form expressions. Most users of the Internet are for the sake of receipt of free access to certain, охоронюваного consciously violates a copyright a copyright by the result of creative or intellectual activity in a network. A problem of illegal distribution of objects of intellectual property in a network is general for all democratic legal states. Study and complex analysis of the legislative adjusting of intellectual ownership rights in networks, researches of international normatively-legal acts and their influence on a national doctrine will give an opportunity to estimate the legislation of Ukraine in this sphere, to expose his defects and produce directions of improvement.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
20

Старицька, Н. Ю., and Олександра Петрівна Косенко. "Дослідження методів PR-комунікації в мережі Інтернет." Thesis, Национальный технический университет "Харьковский политехнический институт", 2012. http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/48784.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
21

Шахбазян, К. С. "Міжнародно-правові основи регулювання відносин в мережі Інтернет." Diss. of Candidate of Legal Sciences, КНУТШ, 2009.

Find full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
22

Снурнікова, Юлія Михайлівна. "Ефективне використання електронних документів мережі інтернет в тележурналістиці." Diss. of Candidate of Philological Sciences, Харківський нац. ун-т ім.В.Н.Каразіна, 2006.

Find full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
23

Кульчій, Олег Олександрович. "Інформаційна безпека в мережі Інтернет: особливості правового регулювання." Thesis, ВНЗ Укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі", 2017. http://dspace.puet.edu.ua/handle/123456789/7399.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
24

Дубина, Тарас Петрович. "Засоби підвищення рейтингу навчального закладу в мережі Інтернет." Thesis, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2017. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/19397.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
25

Кабіна, Ю. Г. "Електронні тексти як спосіб спілкування в інтернет-мережі." Thesis, Видавництво СумДУ, 2012. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/25446.

Full text
Abstract:
Віртуальна комунікація в житті сучасної людини відіграє дедалі більшу роль. Інтернет зайняв почесне місце у повсякденному житті майже кожного з нас, а деяким навіть замінив живе спілкування. Саме тому, необхідно досліджувати електронні тексти, порівнювати спілкування в мережі з писемними й усними текстами, щоб не відставати від розвитку комунікаційних технологій і суспільства загалом.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
26

Тесленко, Л. А. "Сутність та види рекламних технологій в мережі інтернет." Thesis, Сумський державний університет, 2017. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/64971.

Full text
Abstract:
З кожним роком в Україні все більше розвиваються Інтернет-комунікації, адже кожна компанія вважає за потрібне бути присутньою в мережі Інтернет. За допомогою Інтернет-технологій можна впливати на поведінку людини, стиль життя. Інтернет дозволяє створювати комунікації, які дозволяють просувати свої товари, послуги, ідеї. Інтернет-комунікації використовують всі компанії світу, що об’єднує їх на Інтернет майданчику і сприяє створенню ефективних контактів зі споживачами.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
27

Коваленко, Я. А., and О. Є. Тімошова. "Нові маркетингові можливості: реклама в світовій мережі Інтернет." Thesis, Сумський державний університет, 2012. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/28772.

Full text
Abstract:
Сучасні внутрішньосуспільні зміни та нові технологічні винаходи і відкриття спричинили те, що життя людини важко уявити без реклами. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/28772
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
28

Омельченко, Ганна Василівна. "ДЕЯКІ ПИТАННЯ САМОЗАХИСТУ АВТОРСЬКИХ ПРАВ В МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ." Thesis, Юридична наука і практика: виклики часу:[Матеріали V Міжнародної науково-практичної конференції. Т ІІ, м. Київ, Національний авіаційний університет], 2015. http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/13545.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
29

Ларка, Людмила Сергіївна. "Специфіка проведення кабінетних маркетингових досліджень в мережі Інтернет." Thesis, Луцький національний технічний університет, 2018. http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/38026.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
30

Боїло, Євген Тарасович, and Y. T. Boilo. "Дослідження методів та засобів доступу в інтернет в міжміському транспорті." Thesis, Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, 2015. http://elartu.tntu.edu.ua/handle/lib/20787.

Full text
Abstract:
Основними завданнями дипломної роботи є дослідження сучасного стану методів, моделей та засобів доступу в інтернет в міжміському транспорті, виявлення їх недоліків, обґрунтування обраних методів та засобів для реалізації поставленої задачі, проведення тестування та налагодження роботи розробленої схеми на основі певного маршруту та досягти кінцевої мети – забезпечити доступ в мережу інтернет пасажирам міжміського транспорту. У першому розділі дипломної роботи проведено аналіз сучасних методів та засобів доступу в інтернет, визначено особливості їх функціонування, принцип роботи, стандарти, описується розвиток технологій, а так само їх структура і основні методи роботи. Також описуються зміни, які відбувалися при зміні поколінь мобільних мереж та їх вплив на швидкість передачі даних. У другому розділі дипломної роботи описуються технології і стандарти для створення бездротової локальної мережі, розглядаються способи створення мереж, методи захисту передачі даних і різні обмеження, які з'являються при роботі з безпровідними мережами. У третьому розділі описується процес створення та конфігурації моделі мережі для автобуса а також тестування роботи розробленої схеми на основі певного маршруту. У четвертому розділі розглянуто питання економічної доцільності проведення НДР та впровадження програмного комплексу. У дипломній роботі також розглянуто питання охорони праці, безпеки в надзвичайних ситуаціях та екології.
The thesis deals with the current state of methods, models and means of access to the Internet in the intercity transport, identifying their shortcomings, justify chosen methods and means to implement the task, testing and debugging creation scheme to create a local Wi-Fi area network in a bus. Analysis of modern methods and facilities for Internet access, defined their working principles, standards, functioning, describes the development of technologies and their basic structure and working methods. The changes that occurred as a result of improvements generations of mobile networks and their impact on the data rate are described. Applied methods of protecting access to the Wi-Fi zone WPA2-PSK. Model of local Wi-Fi network in a bus, which consists of Pantech UML295 modem and Wi-Fi router N13U Asus RT-A is created. Are given the configuration of each device and specified settings appropriate the needs of Wi-Fi network . Done testing to provide services to the client. Developed a test trip Ternopil-Rzeszow-Ternopil to explore how users use the Wi-Fi network during the trip. Comparative characteristics tariffs of 3G mobile operator in Ukraine and their 3g network coverage maps are offered.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
31

Кітченко, Олена Миколаївна, and Н. Г. Білошкуренко. "Таргетована реклама в інтернет бізнесі." Thesis, ФО-П Шпак В. Б, 2019. http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/47220.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
32

Мірошникова, Є. Д., and О. В. Птащенко. "Сучасні тренди інформаційного просування стартап-проектів в мережі інтернет." Thesis, КНУТД, 2016. https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/5542.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
33

Яковець, Р. І. "Web scraping як інструмент отримання даних в мережі інтернет." Thesis, Київський національний універститет технологій та дизайну, 2017. https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/10439.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
34

Тарасенко, А. О. "Захист права власності на фотографічні твори в мережі інтернет." Thesis, Сумський державний університет, 2019. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/75158.

Full text
Abstract:
В епоху розвитку науково-технічного прогресу, а також – загальнодоступності засобів соціальної комунікації та поширення інформаційних технологій із значною швидкістю, особливої уваги заслуговує питання щодо забезпечення права власності на фотографічні твори в мережі Інтернет. Це зумовлено тим, що у зв‘язку із порушенням права інтелектуальної власності у мережі Інтернет, специфічності та особливостей набуває саме відновлення такого порушеного права. На сьогоднішній день актуальним та болючим залишається питання щодо порушень у сфері інтелектуальної власності в мережі Інтернет, зважаючи на відсутність чіткого алгоритму, який би доводив факт порушення такого права, а також – типового способу встановлення особи-порушника.
In the era of scientific and technological progress, as well as the accessibility of social media and the spread of information technologies at high speed, the issue of securing the ownership of photographic works on the Internet deserves special attention. This is due to the fact that in connection with the infringement of intellectual property rights on the Internet, the specificity and peculiarities of the acquisition of such violated right. Today, the issue of intellectual property infringements on the Internet remains relevant and painful, given the lack of a clear algorithm that would prove the violation of such a right, as well as the typical way of identifying the offender.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
35

Диковець, А. В. "Актуальні питання захисту об’єктів авторського права в мережі Інтернет." Master's thesis, Сумський державний університет, 2019. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/76810.

Full text
Abstract:
Інтелектуальна власність зазнала значних змін протягом десятиліть, що певним чином було зумовлено появою Інтернету. Сьогодні Інтернет має величезний і з кожним днем зростаючий вплив на усі сфери та аспекти життєдіяльності людини та суспільства. Це знаходить і безпосереднє відображення у сфері інтелектуальної власності. Захист авторського права і тісно пов’язаних із ними суміжних прав в мережі Інтернет є достатньо актуальною проблемою. Адже Україна є лідером серед країн Європи в сфері порушення авторських прав в мережі Інтернет. Вже тривалий час Україну постійно включають до Спеціального звіту 301 (англ. The Special 301 Report) Офісу Торгового представника США (USTR). Не є виключенням і нинішній рік. Отже проблема захисту об’єктів авторського права з кожним роком потребує більш ретельного та детального вивчення та пошуку напрямків вирішення та удосконалення.
Интеллектуальная собственность претерпела значительные изменения в течение десятилетий, определенным образом было обусловлено появлением Интернета. Сегодня Интернет имеет огромный и с каждым днем ​​возрастающее влияние на все сферы и аспекты жизнедеятельности человека и общества. Это находит и непосредственное отражение в сфере интеллектуальной собственности. Защита авторского права и тесно связанных с ними смежных прав в сети Интернет достаточно актуальной проблемой. Ведь Украина является лидером среди стран Европы в сфере нарушения авторских прав в сети Интернет. Уже длительное время Украина постоянно включают в Специального отчета 301 (англ. The Special 301 Report) Офиса Торгового представителя США (USTR). Не является исключением и нынешний год. Так что проблема защиты объектов авторского права с каждым годом требует более тщательного и детального изучения и поиска направлений решения и усовершенствования.
Intellectual property has undergone significant changes over the decades, due in part to the emergence of the Internet. Today, the Internet has a tremendous and increasing impact on every sphere and aspect of human and social life. This is also directly reflected in the field of intellectual property. Protecting copyright and closely related related rights on the Internet is a pressing issue. After all, Ukraine is a leader among European countries in the field of copyright infringement on the Internet. For a long time, Ukraine has been consistently included in the Special 301 Report of the USTR. This year is no exception. As a result, the problem of copyright protection needs to be studied more thoroughly and every year to find solutions and improvements.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
36

Рязанець, Ю. В., Олена Іванівна Кисельова, Елена Ивановна Киселева, and Olena Ivanivna Kyselova. "Проблеми правового регулювання реклами лікарських засобів в мережі Інтернет." Thesis, Сумський державний університет, 2015. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/41615.

Full text
Abstract:
Актуальність. Українське законодавство не має спеціальних законів та інших нормативно-правових актів, які б врегульовували відносини, з приводу рекламування лікарських засобів в Інтернеті. Адже, рекламування лікарських засобів має свою специфіку, оскільки воно безпосередньо пов’язане зі здоров’ям людей. Окремі споживачі сприймають цю рекламу як панацею, як рецепт і керівництво до дій, а наслідки від безконтрольного та нераціонального застосування лікарських засобів можуть бути серйозні і не передбачувані.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
37

Шевченко, В. В. "Медіапідтримка ресторанного комплексу "Simbiosi" та "Япі" в мережі інтернет." Master's thesis, Сумський державний університет, 2018. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/70574.

Full text
Abstract:
У роботі з’ясовано принципи роботи соціальних мереж та сучасні тенденції; визначено особливості просування ресторанів в Instagram та Facebook. Мета роботи полягає в розробці дизайну постів для Instagram, банерів для Facebook та лонгріду для ресторанного комплексу «Simbiosi&ЯПІ».
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
38

Даценко, Т. В., and Д. М. Кравченко. "ОХОРОНА АВТОРСЬКОГО І СУМІЖНИХ ПРАВ В ІНФОРМАЦІЙНІЙ МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ." Thesis, НАУ, 2017. http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/27802.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
39

Колеснікова, О. І. "ДО ПРОБЛЕМИ РОЗРОБКИ ЗАХИСТУ АВТОРСЬКИХ ПРАВ В МЕРЕЖІ ІНТЕРНЕТ." Thesis, НАУ, 2017. http://er.nau.edu.ua/handle/NAU/27944.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
40

Ілляшенко, Сергій Миколайович, and Анна Олександрівна Дериколенко. "Особливості просування продукції промислового призначення в інтернет." Thesis, ФОП Ткачов О. О, 2016. http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/45858.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
41

Карандюк, Ольга Григорівна, and Владислав Олександрович Відрашко. "Проблеми і перспективи інтернет-страхування в Україні." Thesis, Національний авіаційний університет, 2021. https://er.nau.edu.ua/handle/NAU/53906.

Full text
Abstract:
1. Гриньова К. Інтернет-страхування в Україні: правовий аспект. Правовий тиждень. № 29 (207), 20 липня 2018 р. С. 11. 2. Рябоконь Н.П. Систематизація каналів продажів страхових продуктів. Науковий вісник УАБС НБУ. 2016. Вип. 34. С. 268-275. 3. Спіцина Н.М., Григораш О.В. Переваги та недоліки Інтернет-страхування в Україні. Матеріали І Міжнародної науково-практичної конференції «Актуальные проблемы современных наук-2017». Дніпро, 2017. 4. Полчанов А. Ю. Особливості розвитку страхування в умовах поширення інтернету. Вісник ЖДТУ. № 1 (71). 2018. С. 256-260.
В роботі розглянуто сутність Інтернет-страхування, досліджено його основні переваги та недоліки. Метою дослідження є визначення перспектив розвитку Інтернет-страхування в Україні. Надано характеристику розвитку ринку страхових послуг в Інтернет-середовищі України та запропоновано можливі напрямки покращання його подальшого функціонування.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
42

Дорошенко, А. Ю., and Ю. М. Пилипенко. "Моніторинг та контроль стану повітря в лабораторії по мережі інтернет." Thesis, Київський національний університет технологій та дизайну, 2018. https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/9703.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
43

Качур, С. В. "Уловки бренда в мережі або головний секрет успіху інтернет-просування." Thesis, Київський національний універститет технологій та дизайну, 2019. https://er.knutd.edu.ua/handle/123456789/12786.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
44

Матяш, О. "Кіберсквотинг як різновид порушення прав інтелектуальної власності в мережі Інтернет." Thesis, Сумський державний університет, 2016. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/46116.

Full text
Abstract:
Зараз в Україні спори, пов’язані із порушенням прав інтелектуальної власності на торговельну марку в доменних іменах, розглядаються судами України відповідно до їхньої юрисдикції. Судова практика свідчить про те, що подібні судові процеси є дуже затратними як з точки зору часу, так і коштів. Тому з метою уникнення судового розгляду спору в Україні власники прав на торговельні марки намагаються врегулювати питання позасудовим шляхом, пристосувавши з цією метою практику надіслання попереджувальних листів власникам, реєстраторам свого домену.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
45

Думчиков, Михайло Олександрович, Михаил Александрович Думчиков, and Mykhailo Oleksandrovych Dumchykov. "Проблемні аспекти охорони й захисту права інтелектуальної власності в мережі інтернет." Thesis, Сумський державний університет, 2019. https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/78680.

Full text
Abstract:
Архішвидкий розвиток мережі інтернет і одночасне його поширення та відбиток на всі сфери життєдіяльності суспільства ставить все більше питань перед правом інтелектуальної власності, а зокрема перед авторським правом. Сьогодні, коли комп‘ютерний та мережевий розвиток з кожним днем переходить на новий рівень, постало чимало викликів пов‘язаних з феноменом порушення прав на використання об‘єктів інтелектуальної власності в Інтернеті. Однією з основних проблем розвитку такого феномену є фактично вільний доступ до цих об‘єктів через комунікаційні комп‘ютерні мережі та інтернет. З одного боку така ситуація може сприйматися як позитивне явище, адже спостерігаються нові можливості для розвитку та доступу до різноманітних освітніх, культурних та духовних програм. Проте, в останні часи користувачі мережі далеко не завжди обмежуються даними цілями, і все частіше спостерігаються випадки зловживання мережевими та комп‘ютерними комунікаціями за для порушення права третіх осіб в мережі інтернет.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
46

Думчиков, Михайло Олександрович, Михаил Александрович Думчиков, and Mykhailo Oleksandrovych Dumchykov. "Проблемні аспекти охорони й захисту права інтелектуальної власності в мережі інтернет." Thesis, Сумський державний університет, 2019. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/75027.

Full text
Abstract:
Архішвидкий розвиток мережі інтернет і одночасне його поширення та відбиток на всі сфери життєдіяльності суспільства ставить все більше питань перед правом інтелектуальної власності, а зокрема перед авторським правом. Сьогодні, коли комп‘ютерний та мережевий розвиток з кожним днем переходить на новий рівень, постало чимало викликів пов‘язаних з феноменом порушення прав на використання об‘єктів інтелектуальної власності в Інтернеті.
The arch-fast development of the Internet and its simultaneous spread and imprint on all spheres of society raises more and more questions before intellectual property rights, and in particular copyright. Today, as computer and network development progresses to a new level, there are many challenges to the phenomenon of infringement of rights of use intellectual property objects on the Internet.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
47

Чередніченко, Ольга Юріївна, Ольга Василівна Янголенко, Олександр Миколайович Матвєєв, and Володимир Володимирович Мозгін. "Веб-кроулінг як етап реалізації процесу збору даних в мережі інтернет." Thesis, НТУ "ХПІ", 2018. http://repository.kpi.kharkov.ua/handle/KhPI-Press/38091.

Full text
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
48

Смірнова, Я. І. "Форми реклами в інтернет." Thesis, Видавництво СумДУ, 2011. http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/12253.

Full text
Abstract:
Реклама в мережі інтернет - це спосіб оповіщення користувачів з метою популяризації продукції чи торгової марки, привернення до них уваги. При цитуванні документа, використовуйте посилання http://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/12253
Науковий керівник: Ілляшенко С.М.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
49

Шевченко, Роман Сергійович. "Удосконалення технології мульти-проксування для забезпечення конфіденційності передачі інформації в мережі інтернет." Магістерська робота, Хмельницький національний університет, 2022. http://elar.khnu.km.ua/jspui/handle/123456789/11970.

Full text
Abstract:
Об’єктом дослідження є процес мульти-проксування. Предметом дослідження є методи удосконалення технології мульти-проксування. Метою дипломної роботи є підвищення ефективності технології мульти-проксування розроблення методів забезпечення конфіденційності в мережі інтернет. Наукова новизна отриманих результатів: мульти-проксі дослідження стають все більш поширеними. Проблеми дослідження з використанням кількох посередників – визначення запитань дослідження, лідерство, вибір місця та визначення ядра, зберігання даних, хронологія, представлення результатів, числові інструменти та інтерпретація даних. Природа проксі-даних обговорюється з точки зору фізичних проксі та біотичних проксі
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
50

Курочка, А. В. "EPON технологія для забезпечення доступу до мережі інтернет в с. Біловоди Роменського району." Master's thesis, Сумський державний університет, 2021. https://essuir.sumdu.edu.ua/handle/123456789/82478.

Full text
Abstract:
Дана дипломна робота присвячена впровадженню EPON технології в сільській місцевості для забезпечення доступу до мережі інтернет. В роботі розглянуто питання щодо основних принципів побудови оптичних мереж, їх топології, використання активно-пасивного обладнання та інших компонентів. Визначено їх роль та основне призначення, основні переваги та недоліки даної технології.
APA, Harvard, Vancouver, ISO, and other styles
We offer discounts on all premium plans for authors whose works are included in thematic literature selections. Contact us to get a unique promo code!

To the bibliography